Štúdio na predaj v Malesnica, Zagreb

Zahřeb Malešnica, Chorvátsko – ID 14560
120,000 €
Plocha 34 m2
Dispozícia štúdio
Podlažie 1/4
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj pôvabnú garsónku s rozlohou 34,20 m², ktorá sa nachádza na prízemí novej štvorposchodovej budovy v atraktívnej lokalite Malešnica v Záhrebe.

Byt je navrhnutý v modernom dvojpodlažnom štýle, ktorý zabezpečuje efektívne využitie priestoru.

Byt pozostáva z predsiene, úložného priestoru, otvorenej obývacej izby s kuchynským kútom a jedálenským kútom a modernej kúpeľne. Nad hlavným priestorom sa nachádza otvorená galéria, na ktorú vedie schodisko a ktorá slúži ako spálňa. Byt je kompletne zariadený a vybavený a nevyžaduje si žiadne ďalšie investície, takže je ideálny pre kupujúcich, ktorí hľadajú okamžite obývateľnú nehnuteľnosť.

Lokalita ponúka výbornú dostupnosť ku všetkým obchodom a službám. V bezprostrednej blízkosti nájdete Gymnázium Luciana Vranjanina a ďalšie školy, obchody, reštaurácie a zdravotnícke služby. Vďaka výbornej polohe máte ľahký prístup k verejnej doprave a do centra mesta, čo vám zabezpečí pohodlný život v dynamickej časti Záhrebu.

Záhreb, hlavné mesto Chorvátska, je moderné a dynamické mesto s bohatou históriou, kultúrou a atrakciami. Stredomorské podnebie a široká ponuka kultúrnych, vzdelávacích a spoločenských aktivít robia zo Záhrebu ideálne miesto na trvalé bývanie aj investíciu do nehnuteľností.

Naša realitná kancelária poskytuje kompletný servis pri kúpe nehnuteľností, od právneho poradenstva až po riadenie transakcií. Pomôžeme vám nájsť najlepšiu nehnuteľnosť, ktorá bude vyhovovať vašim potrebám, a zabezpečíme bezproblémový a bezpečný nákup. Ponúkame široký výber nehnuteľností v rôznych lokalitách v celom Chorvátsku.

Kontaktujte nás pre viac informácií a dohodnutie obhliadky tohto útulného apartmánu v Záhrebe.

Podlažie
1
Počet podlaží
4
Dispozícia
štúdio
Plocha
34 m2
Úžitková plocha
33 m2
Parkovanie
Áno
Obchod
50 m
Lekár
100 m
Kaviareň
20 m
Reštaurácia
160 m
Bar
230 m
Škola/škôlka
120 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00