Stavebný pozemok s výhľadom na more v Jasenici, Maslenica v Chorvátsku

Jasenice, Maslenica, Chorvátsko – ID 14500
60,000 €
Plocha 500 m2
More 500 m
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj stavebný pozemok o rozlohe 500 m² v atraktívnej lokalite Jasenice Maslenica, ktorá sa nachádza na pobreží Novigradského mora. Pozemok má obdĺžnikový tvar a nachádza sa v tichej, neobývanej časti stavebnej zóny. Tento pozemok je ideálny na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej nehnuteľnosti s výhľadom na more.

Elektrina a voda sú už k dispozícii priamo na pozemku.

Prístup k pozemku je cez verejnú makadamovú cestu.

Pozemok je vzdialený 500 metrov od mora a 800 metrov od centra obce Maslenica.

K dispozícii je aj analýza pozemku vypracovaná autorizovaným architektom, ktorá poskytuje podrobné informácie o možnostiach výstavby. Tento dokument vám poskytne presný prehľad o tom, aké projekty je možné na pozemku realizovať.

Pozemok je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojnú lokalitu s výhľadom na more, ale aj s blízkosťou všetkej občianskej vybavenosti. Maslenica je vyhľadávanou lokalitou, kde si môžete postaviť luxusnú nehnuteľnosť vhodnú na trvalé bývanie alebo rekreačné účely. Vďaka blízkosti mora a prírody tu nájdete relax a pokojné prostredie, pričom sa nachádzate len kúsok od turistických atrakcií.

Maslenica je malebná dedinka ležiaca na pobreží Novigradského mora. Toto miesto ponúka nádherný výhľad na okolitú prírodu a vďaka blízkosti rieky Zrmanje a pohoria Velebit má Maslenica osobitné čaro. Kaňon rieky Zrmanje je obľúbeným miestom pre rafting a iné adrenalínové športy, vďaka čomu je Maslenica atraktívnou destináciou pre milovníkov prírody aj pre rodiny, ktoré hľadajú pokojnú dovolenku.

Vďaka výbornej dopravnej dostupnosti - blízkosti diaľnice Záhreb - Split a letiska Zadar - sa Maslenica rýchlo stáva vyhľadávanou turistickou destináciou.

S nami získate kompletný realitný servis od prvého kontaktu až po úspešný prevod vlastníctva. Poskytujeme profesionálnu pomoc pri kúpe nehnuteľnosti a pomôžeme vám zabezpečiť všetky potrebné dokumenty. Sme vaším spoľahlivým partnerom pri kúpe nehnuteľnosti v Chorvátsku.

Ak vás táto ponuka zaujala alebo máte špecifické požiadavky na nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií

Výhľad na more
Áno
Plocha
500 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00