Skvelý 4+1, len 150 m od mora, Torrevieja, Španielsko

Torrevieja, Španielsko – ID 12782
137,260 €
Plocha 98 m2
Dispozícia 4+1
Podlažie 1/7
More 150 m
Stav K nastěhovanie

Ponúkame vám útulný apartmán v meste Torrevieja, v obľúbenej oblasti Playa de los Naufragos. Tento priestranný apartmán s rozlohou 98 m2 pozostáva z troch spální, jednej kúpeľne a príjemného balkóna s rozlohou 6 m2, kde si môžete vychutnávať slnečné španielske počasie. S výhľadom na mesto a more je tento apartmán ideálnym miestom na relaxáciu a oddych.

Poloha tohto apartmánu je jedinečná, od pláže je vzdialený len 150 metrov, takže je skvelou voľbou pre milovníkov slnka a mora. Vďaka výťahu je prístup do apartmánu jednoduchý a pohodlný, čo oceníte najmä pri nakupovaní alebo prenášaní batožiny.

Tento apartmán je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlné a priestranné bývanie v blízkosti pláže a všetkej občianskej vybavenosti. Nenechajte si ujsť túto príležitosť a kontaktujte nás ešte dnes pre ďalšie informácie alebo obhliadku!

Torrevieja je obľúbené turistické mesto v provincii Alicante na južnom pobreží Costa Blanca. Mesto je tretie najväčšie vo svojej provincii po Alicante a Elche. Toto letovisko je obľúbené vďaka priaznivému stredomorskému podnebiu, krásnym piesočnatým plážam a množstvu slaných jazier a lagún v okolí.

Mojenemovitostumore poskytuje kompletný servis, od vybavenia dokumentácie, prekladov, právnej podpory, prevodu médií a následného platenia poplatkov za služby, až po prenájom vrátane transferov z letiska, prihlasovania a odhlasovania hostí, upratovania s praním a žehlením, inzercie na Bookingu a bezplatnej inzercie na webovej stránke spoločnosti, správy nehnuteľností a pravidelných kontrol, vykonávame rekonštrukcie podľa želania klientov a modernizácie. Po prevode vlastníctva urobíme všetko, čo naši klienti potrebujú.

Staráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých ohľadoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale len začína.

Tím MNM

Podlažie
1
Počet podlaží
7
Dispozícia
4+1
Výhľad na more
Áno
Plocha
98 m2
Úžitková plocha
90 m2
Balkón
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00