Prízemný apartmán s bazénom v novostavbe na Ploci v Zadare

Zadar, Chorvátsko – ID 12133
409,365 €
Plocha 181 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 1/3
More 1 400 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Na predaj je skvelý byt v novostavbe. Ide o prízemný apartmán s vlastným bazénom. Predpokladané nasťahovanie je na jar 2024.

Dispozícia zahŕňa vstup, 3 spálne, každú so šatníkom, kúpeľňu, toaletu, kuchyňu s jedálňou a obývačkou, krytú terasu a loggiu. Čistá úžitková plocha bytu s loggiou a terasou je 124,66 m². K bytu patria aj 2 parkovacie miesta, záhrada s rozlohou 144,08 m² a bazén s rozlohou 31,93 m².

Celková čistá úžitková plocha bytu so všetkým príslušenstvom je 181,94 m2.

More je od tejto nehnuteľnosti vzdialené len 1,4 km a centrum Zadaru 3,9 km.

V budove sa nachádzajú celkovo 3 apartmánové jednotky. Budova je postavená z tehlového tepelného bloku s 10 cm hrubou polystyrénovou tepelnou izoláciou. Podlahovú krytinu tvorí dlažba. Okná sú z PVC s elektrickými žalúziami a trojsklom. Presklené steny sú hliníkové. Elektrické žalúzie je možné ovládať prostredníctvom Wi-Fi. Spálne a obývacia izba sú klimatizované. Apartmán je vybavený elektrickým podlahovým kúrením vo všetkých miestnostiach okrem spální. Okrem toho má byt komín. Vstupné dvere do bytu sú odolné proti požiaru a vlámaniu.

Pre túto nehnuteľnosť sa očakáva energetický certifikát A.

Bazén má vyhrievanie.

Ploča je pokojná mestská časť Zadaru, ktorá je vhodná pre rodinný život. Prevažujú v nej rodinné domy. Ploča sa nachádza na samom okraji Zadaru, ale je dobre spojená s celým mestom pravidelnými autobusovými linkami. Okrem toho je to len niekoľko minút jazdy autom na najbližšiu pláž. V blízkosti tejto oblasti nájdete všetku občiansku vybavenosť potrebnú pre pohodlný každodenný život: školu, škôlku, kostol, reštaurácie a množstvo obchodov.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Plocha
181 m2
Úžitková plocha
124.66 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00