Priestranný byt na troch poschodiach v Grbci, Rijeka

Grbci, Rijeka, Chorvátsko – ID 13158
175,000 €
Plocha 145 m2
Dispozícia 4+1
Podlažie 2/3
More 2 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj priestranný byt nachádzajúci sa v tichej ulici v lokalite Grbci, Rijeka. Tento byt s rozlohou 145 m² sa rozprestiera na troch podlažiach a poskytuje dostatok priestoru pre pohodlný rodinný život.

Dispozícia bytu

Prízemie: vstupná hala, kuchyňa a jedáleň.

Prvé poschodie: Krytý vstup, schodisko, chodba, kúpeľňa, obývacia izba a dve spálne, z ktorých jedna má prístup na balkón a krytú terasu.

Podkrovie: Podkrovie: chodba a dve ďalšie spálne.

Byt je vykurovaný elektrickými vykurovacími telesami a radiátormi, ktoré sa môžu využívať na elektrinu alebo drevo/pelety. Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená, čo zahŕňa všetok nábytok a vybavenie, takže sa môžete okamžite nasťahovať bez ďalších investícií. K bytu patrí aj jedno parkovacie miesto, čo je v tejto lokalite veľkou výhodou.

Grbci je pokojná rezidenčná štvrť v Rijeke, ktorá ponúka ideálne prostredie pre rodinný život. Táto oblasť poskytuje ľahký prístup k miestnym službám, obchodom a školám, pričom zostáva dostatočne odľahlá, aby ponúkla pokoj a súkromie. Rijeka je tretie najväčšie mesto v Chorvátsku a dôležitý prístav na pobreží Jadranského mora. Mesto je známe svojou bohatou históriou, kultúrnymi pamiatkami a krásnymi plážami. Je to ideálne miesto na život s vynikajúcou infraštruktúrou a množstvom príležitostí na trávenie voľného času.

Nehnuteľnosť ponúka rozsiahly a vkusne zariadený priestor v pokojnej lokalite, ideálny pre rodinný život. Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť získať dom, ktorý v sebe spája pohodlie, priestor a pokoj.

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás prosím kontaktujte.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
4+1
Výhľad na more
Áno
Plocha
145 m2
Úžitková plocha
140 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Obchod
450 m
Lekár
260 m
Kaviareň
30 m
Reštaurácia
310 m
Bar
280 m
Škola/škôlka
430 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00