Penthouse s výhľadom na more - Novostavba v Sveti Filip i Jakov

Sveti Filip i Jakov, Chorvátsko – ID 14594
890,000 €
Plocha 177 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 3/3
More 600 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj exkluzívny penthouse v novostavbe v malebnom mestečku Sveti Filip i Jakov, len 600 m od mora. Tento priestranný a luxusný apartmán sa nachádza na druhom poschodí bytového domu, ktorý má len 5 bytových jednotiek, a penthouse je jediným apartmánom na tomto poschodí, čo zaručuje maximálne súkromie.

Apartmán má celkovú čistú úžitkovú plochu 160,25 m² a je rozdelený na priestrannú obývaciu izbu s kuchyňou a jedálenským kútom, dve spálne, hlavnú spálňu s vlastnou kúpeľňou, ďalšiu kúpeľňu, praktickú komoru a dve kryté terasy s úchvatným výhľadom na more.

Ďalším skvelým bonusom je priestranná strešná terasa s rozlohou 105,50 m², ktorá je prístupná výlučne tomuto apartmánu a ponúka dokonalý priestor na relaxáciu, opaľovanie alebo grilovanie. Penthouse má aj vlastný výťah, ktorý zvyšuje komfort a pohodlie. Súčasťou predaja je aj garáž s rozlohou 24 m² a parkovacie miesto pred budovou. Celková úžitková plocha je 177,05 m².

Tento penthouse je skvelou investíciou nielen vďaka svojej polohe, ale aj preto, že sa predáva prostredníctvom spoločnosti, čo znamená, že kupujúci nemusí platiť daň z prevodu nehnuteľnosti. Vďaka blízkosti mora (600 m) a centra mesta (700 m) ponúka ideálnu kombináciu pokoja a dostupnosti všetkých potrebných služieb.

Sveti Filip i Jakov je krásne a pokojné prímorské letovisko na chorvátskom pobreží, ktoré je obľúbené pre svoje čisté pláže, krásnu prírodu a širokú ponuku voľnočasových aktivít. Mesto má výborné dopravné spojenie z pevniny aj od mora. Vďaka svojej polohe neďaleko Zadaru je tiež skvelým východiskovým bodom na spoznávanie ďalších turistických atrakcií, ako sú národné parky a historické pamiatky.

Chorvátsko je obľúbenou destináciou nielen pre turistov, ale aj pre investorov do nehnuteľností. Ponúka stabilný trh, krásnu prírodu a vynikajúce podmienky na bývanie alebo dovolenku. Mnohí ľudia sa rozhodujú pre kúpu nehnuteľnosti pri mori kvôli jeho čistým plážam, stredomorskému podnebiu a bohatej kultúrnej ponuke.

Naša realitná kancelária ponúka širokú škálu nehnuteľností pri mori v Chorvátsku. Poskytujeme kompletný servis vrátane právneho poradenstva a vybavenia všetkých potrebných dokumentov. Ak hľadáte luxusný apartmán, vilu alebo investičnú príležitosť v oblasti Jadranského mora, neváhajte nás kontaktovať.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
177 m2
Úžitková plocha
160.25 m2
Terasa
105 m2
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00