Nový byt v pokojnej časti Umagu.

Umag, Chorvátsko – ID 13163
190,000 €
Plocha 54 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/3
More 700 m
Stav Výstavba
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj elegantný 2-izbový apartmán s celkovou podlahovou plochou 54 m², ktorý sa nachádza v pokojnej časti mesta Umag.

Tento byt, ktorý sa nachádza na prízemí trojpodlažnej budovy, je v súčasnosti vo výstavbe a bude pripravený na nasťahovanie v septembri 2024.

Dispozícia bytu zahŕňa priestrannú obývaciu izbu spojenú s kuchyňou, spálňu, kúpeľňu a loggiu. K bytu patrí aj terasa s rozlohou 8 m², pivnica a parkovacie miesto.

Umag je malebné mestečko na chorvátskom pobreží, ktoré spája bohatú históriu s moderným životným štýlom. Nachádza sa v severozápadnej časti polostrova Istria a je známe svojimi krásnymi plážami, čistým morom a bohatou športovou infraštruktúrou. Umag je tiež domovom mnohých kultúrnych a spoločenských podujatí, ktoré lákajú návštevníkov z celého sveta.

Mesto ponúka vynikajúcu občiansku vybavenosť vrátane siete obchodov, reštaurácií, kaviarní a zdravotníckych zariadení. Výborné dopravné spojenie zahŕňa diaľnicu, autobusové linky a priamy prístup k hlavným cestám. Vzdialenosť od mora je len 700 metrov, čo poskytuje rýchly a jednoduchý prístup k plážam a možnostiam kúpania.

Tento apartmán je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú moderné bývanie v prestížnom a pokojnom prostredí v blízkosti mora. Pre viac informácií a obhliadku nás prosím kontaktujte.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Plocha
54 m2
Úžitková plocha
53 m2
Terasa
8 m2
Lodžia
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Obchod
640 m
Lekár
1 km
Kaviareň
790 m
Reštaurácia
830 m
Bar
790 m
Škola/škôlka
680 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00