Moderný trojizbový apartmán, 1. poschodie, 400 m od pláže v letovisku Vodice

Vodice, Chorvátsko – ID 13771
375,000 €
Plocha 112 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 2/3
More 400 m
Stav Výstavba
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj luxusný štvorizbový apartmán na 1. poschodí, len 400 metrov od pláže a novo zrekonštruovanej promenády pri mori. Tento moderný apartmán sa nachádza v menšej obytnej budove, ktorá ponúka celkovo šesť apartmánov rozdelených do troch podlaží: prízemie, prvé poschodie a druhé poschodie.

Apartmán S3 sa nachádza na prvom poschodí obytnej budovy a jeho čistá plocha je 112,45 m². Dispozícia zahŕňa vstupný priestor, chodbu, spálňu, práčovňu, kúpeľňu, druhú spálňu, otvorenú kuchyňu, jedáleň a obývaciu izbu s prístupom na krytú terasu s rozlohou 22,45 m², odkiaľ je nádherný výhľad na more. K bytu patrí aj pridelené parkovacie miesto vo dvore budovy.

Moderne vyzerajúca budova je postavená z kvalitných materiálov podľa najnovších stavebných noriem a bude vybavená plastovými oknami so sieťkami proti hmyzu, sklenenými zábradliami, polystyrénovou fasádou, elektricky ovládanými roletami, podlahovým kúrením, bezpečnostnými vstupnými dverami, kvalitnou keramickou dlažbou, moderným sanitárnym vybavením v kúpeľni, klimatizáciou, TV/internetovým pripojením v izbách a obývačke a kamerovým systémom. Ku každému bytu patrí jedno pridelené parkovacie miesto vo dvorovej časti budovy. Plánované ukončenie výstavby a nasťahovanie je leto 2025.

Ak máte na nehnuteľnosť špecifické požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme nájsť ideálny domov, ktorý bude vyhovovať vašim prianiam a potrebám. Ponúkame široký výber nehnuteľností od luxusných apartmánov až po rodinné domy a vily, všetky v atraktívnych lokalitách. Stačí, ak nám oznámite svoje preferencie a my vám pripravíme ponuky, ktoré splnia vaše očakávania. Dovoľte nám, aby sme boli vaším sprievodcom na ceste k vášmu novému domovu v krásnom Chorvátsku.

Vodice sú obľúbené turistické mesto, ktoré sa nachádza na pobreží Jadranského mora v Chorvátsku. Je známe svojou krásnou prírodou, čistými plážami a bohatým kultúrnym životom. Historické centrum mesta ponúka úzke kamenné uličky, tradičné dalmatínske reštaurácie a kaviarne. V letných mesiacoch mesto ožíva rôznymi festivalmi, koncertmi a trhmi. Promenáda pozdĺž mora je ideálna na večerné prechádzky a miestne pláže ponúkajú ideálne podmienky na oddych a rekreačné aktivity.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
112 m2
Úžitková plocha
100 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00