Luxusná, moderne zariadená vila s výhľadom na ostrovy Brač, Hvar a Korčula na Makarskej riviére

Split , Chorvátsko – ID 14565
Plocha 300 m2
Dispozícia 5+kk
More 200 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj modernú vilu s nádherným výhľadom na splitské vnútrozemie a ostrovy Brač, Hvar a Korčula, ktorá sa nachádza v exkluzívnej lokalite Omiš Marušići na vyhľadávanej Makarskej riviére. Táto nehnuteľnosť je dokonalou kombináciou moderného luxusu a stredomorskej prírody.

Vila je vybavená najmodernejšími technológiami vrátane výťahu a nabíjacích staníc pre elektromobily. Zelené plochy na streche a pergoly dodávajú nehnuteľnosti ekologický rozmer a zabezpečujú príjemnú klímu počas celého roka.

Na prízemí sa nachádza kryté parkovisko pre tri autá a ďalšie štyri parkovacie miesta sú k dispozícii pred vilou. Technická miestnosť a systém úspory energie sú navrhnuté na efektívne hospodárenie s energiou.

Na 1. poschodí sa nachádza wellness centrum, ktoré zahŕňa hammam, saunu renomovanej značky Effegibi, vírivku pre šesť osôb a plne vybavenú posilňovňu. Nachádza sa tu aj jedna spálňa.

Na 2. poschodí sa nachádza priestranná obývacia izba s priamym vstupom na terasu, kuchyňa a tri luxusné spálne, každá s vlastnou kúpeľňou. Terasa s vyhrievaným bazénom (18 x 3,8 m) a hydromasážnou lavicou poskytuje jedinečný výhľad na more.

Strešná terasa s rozlohou 93 m² ponúka priestor na letnú kuchyňu, bioklimatické pergoly a oddychovú zónu s nerušeným výhľadom na Jadran a okolité ostrovy.

Vlastníctvo tejto vily vám poskytne výnimočný životný štýl v jednej z najkrajších lokalít na Jadrane. Vila je ideálna na letné pobyty a celoročné bývanie s výhľadom na more, prístupom na pláž a moderným vybavením. Ekologické technológie a energetická účinnosť zabezpečujú nielen luxus, ale aj udržateľný spôsob života.

Omiš Marušići je malebná lokalita na Makarskej riviére, známa svojimi krásnymi plážami, krištáľovo čistým morom a malebnou prírodou. Táto oblasť je ideálna pre milovníkov stredomorského životného štýlu, ktorí ocenia pokoj aj blízkosť kultúrnych a historických pamiatok. Omiš je tiež východiskovým bodom pre rôzne športové aktivity vrátane turistiky a vodných športov.

Chorvátsko je obľúbenou destináciou vďaka svojim prírodným krásam, bohatej kultúre a vynikajúcej infraštruktúre. Nehnuteľnosti na chorvátskom pobreží sú vysoko cenené a predstavujú skvelú investičnú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú výnimočné miesto na trvalý domov alebo rekreačné sídlo.

Naša realitná kancelária sa špecializuje na predaj luxusných nehnuteľností pri mori a poskytuje kompletný servis od právneho poradenstva až po vybavenie všetkých dokumentov. Ak hľadáte nehnuteľnosť v Chorvátsku, kontaktujte nás. Pomôžeme vám nájsť váš vysnívaný domov alebo investičnú príležitosť.

Počet podlaží
3
Dispozícia
5+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
300 m2
Pozemok
497 m2
Úžitková plocha
298 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
140 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00