Krásny podkrovný byt v novostavbe, Privlaka

Privlaka, Chorvátsko – ID 12732
450,000 €
Plocha 120 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 3/3
More 160 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Na predaj je krásny penthouse apartmán v novostavbe v Privlace. Tento byt sa nachádza na 2. poschodí. Dispozícia izieb zahŕňa chodbu, tri spálne, kúpeľňu, toaletu, komoru, kuchyňu s jedálňou a obývacou izbou, krytú terasu a priestrannú nekrytú terasu. Čistá úžitková plocha bytu je 118,01 m². K bytu navyše patrí jedno parkovacie miesto.

Celková čistá úžitková plocha tohto bytu s parkovacím miestom je 120,51 m².

Budova pozostáva z celkovo 5 apartmánov. Vzdialenosť tejto nehnuteľnosti od mora je len 160 m a vzdialenosť od centra mesta Privlaka je 600 m.

Budova je vo výstavbe a nasťahovanie je plánované na jar 2024.

Budova je postavená z tehlových termo blokov. Fasáda má tepelnú izoláciu z polystyrénu s hrúbkou 10 cm. Podlahové krytiny sú parkety a dlažba. Okná sú z PVC materiálu s elektrickými žalúziami. Celý byt má podlahové vykurovanie s tepelnými čerpadlami. Okrem toho sú všetky miestnosti klimatizované.

Všetky parkovacie miesta majú vlastnú elektrickú a vodovodnú prípojku.

Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné a protipožiarne.

Privlaka je malá rybárska a turistická dedinka vzdialená len 15 minút jazdy od mesta Zadar, ktorá sa nachádza na veľkom piesočnatom polostrove medzi kráľovským mestom Nin a ostrovom Vir. Čisté more a dlhé plytké piesočnaté zátoky sú ideálne na úplný oddych. Dedina ponúka všetky potrebné služby pre pohodlný a kvalitný život: obchody, reštaurácie, poštu a ambulanciu. Milovníci športu a rekreácie, ktorí sa chcú venovať plachteniu alebo surfovaniu, nájdu svoj raj v okolitých osadách. Nájdete tu všetko, čo potrebujete na pokojnú a pohodovú rodinnú dovolenku v stredomorskom štýle.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Plocha
120 m2
Úžitková plocha
118.01 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00