Apartmán s výhľadom na more v Novalji

Novalja, Pag, Chorvátsko – ID 13205
149,000 €
Plocha 59 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/3
More 650 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj trojizbový byt s čistou úžitkovou plochou 59,01 m² v podkroví bytového domu v Novalji.

Byt pozostáva z obývacej izby s kuchyňou, dvoch spální, kúpeľne s WC, vstupného priestoru a veľkej terasy, ktorá poskytuje dostatok priestoru na oddych a vonkajšie posedenie. Je klimatizovaný a čiastočne zariadený, čo umožňuje novým majiteľom ľahko si ho prispôsobiť podľa svojich predstáv.

K bytu patrí parkovacie miesto s rozlohou 15,04 m², čo je veľkou výhodou najmä v turistických oblastiach.

Poloha apartmánu je výhodná a nachádza sa približne 10 minút chôdze od centra Novalje, kde nájdete všetku potrebnú občiansku vybavenosť vrátane obchodov, reštaurácií a kaviarní.

Najbližšia pláž je vzdialená približne 650 metrov, čo poskytuje jednoduchý a rýchly prístup k moru.

Novalja je obľúbenou turistickou destináciou na ostrove Pag, ktorá je známa svojimi krásnymi plážami, čistým morom a bohatým nočným životom. Vďaka svojej polohe a vybaveniu je tento apartmán skvelou investíciou na trvalé bývanie, dovolenkové pobyty a prenájom.

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás prosím kontaktujte.

Mesto Novalja sa nachádza v chránenom zálive v severozápadnej časti ostrova Pag. Novalja má najväčší počet turistických ubytovacích zariadení na ostrove a najbohatšiu kultúrnu, pohostinskú a zábavnú ponuku. Reštaurácie, vínne pivnice a bistrá ponúkajú pestrú ponuku ostrovných jedál a rybích špecialít. Bary a tanečné sály ponúkajú hudobné produkcie rôznych žánrov.

V okolí Novalje sa nachádza niekoľko krásnych prírodných kamienkových a piesočnatých pláží. Priamo v meste bývajú pláže skalnaté alebo betónové móla. Na východnej strane Novalje nájdete pláž Babe a v zálive mesta sa nachádza piesočnato-kamienková pláž, ktorá sa však nevyrovná plážam Zrće, Caska, Planjka a Čista plaža. Na pláž Zrće premáva z Novalje verejná doprava. Na juhu Novalje sa nachádza kamienková pláž Straško.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
59 m2
Úžitková plocha
57 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00