Apartmán s výhľadom na more a pláž v Rogoznici

Rogoznica, Chorvátsko – ID 14231
250,000 €
Plocha 74 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/3
More 350 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj apartmán s krásnym výhľadom na more v Rogoznici. Tento apartmán s celkovou plochou 64 m² sa nachádza na druhom poschodí a patrí k nemu garážové státie v suteréne s rozlohou 10,35 m².

Dispozícia bytu: vstupný priestor, priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou, dve spálne, kúpeľňa, samostatné WC a loggia. Všetky izby majú úchvatný výhľad na záliv a okolité ostrovy, čo dodáva bytu jedinečnú atmosféru. Byt sa predáva kompletne zariadený, čo umožňuje okamžité nasťahovanie bez ďalších investícií.

Rogoznica je malebné prímorské mestečko na pobreží Dalmácie, ktoré je známe svojimi krásnymi plážami, pokojnou atmosférou a blízkosťou atraktívnych destinácií, ako sú Šibenik a Split. Je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojné prostredie na dovolenku alebo trvalé bývanie s prístupom ku všetkým moderným službám a možnostiam rekreácie.

Ak hľadáte nehnuteľnosť v tejto oblasti, radi vám pomôžeme nájsť ideálny apartmán alebo dom podľa vašich požiadaviek. Ponúkame profesionálne poradenstvo a pomoc počas celého procesu kúpy nehnuteľnosti, aby sme vám pomohli nájsť váš vysnívaný domov pri mori.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
74 m2
Úžitková plocha
64 m2
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00