3+kk, Rodinný dom s bazénom, Camposol, Španielsko

Camposol, Španielsko – ID 13116
169,000 €
Plocha 400 m2
Dispozícia 3+kk
More 15 000 m
Stav K nastěhovanie

3+kk, Rodinný dom s bazénom, Camposol, Španielsko

Úžasná nehnuteľnosť v klasickom štýle na predaj v Camposol! Tento dom s rohovým pozemkom s rozlohou 400 m² má 2 spálne, 1 kúpeľňu, súkromný bazén a strešné solárium s panoramatickým výhľadom. Táto vila v klasickom štýle v Camposole je kompletným balíkom. Vo vynikajúcej lokalite, s krásnym vonkajším priestorom, neuveriteľným výhľadom a úžasným interiérom, túto nehnuteľnosť si nemôžete nechať ujsť.

Táto nehnuteľnosť zahŕňa:

- Veľká krytá terasa v prednej časti nehnuteľnosti. Odtiaľ si môžete vychutnať neuveriteľný výhľad bez ohľadu na počasie.

- Obývacia izba, dostatočne priestranná na umiestnenie nábytku a jedálenského stola.

- Kuchyňa s množstvom pracovnej dosky a úložného priestoru pre vaše pohodlie.

- Zadná terasa so schodmi vedúcimi na strešné solárium, ktoré poskytuje rozsiahly výhľad na okolie.

- 2 spálne so vstavanými skriňami a priestorom na ďalší nábytok.

Rovnako atraktívna a luxusná je aj vonkajšia časť nehnuteľnosti, ktorá zahŕňa súkromný bazén s rozmermi 8x4 m a zvyšok vonkajšej plochy je pokrytý estetickým dekoratívnym štrkom. V zadnej časti nehnuteľnosti sa nachádza aj samostatná brána pre vozidlá a príjazdová cesta.

Lokalita:

Táto nehnuteľnosť je ideálna pre milovníkov golfu, pretože sa nachádza v čoraz obľúbenejšej rezidenčnej golfovej oblasti Camposol. Camposol sa nachádza na pobreží Costa Calida, v idylickej oblasti Murcia v Španielsku, obklopený horami a nádherným výhľadom na krajinu. Za 15 minút jazdy autom sa dostanete na krásne pláže a do nádherného prístavu Puerto de Mazarron alebo využite nákupné centrá, golfové a detské ihriská, ktoré v Camposole poskytujú zábavu pre celú rodinu. Ak máte chuť cestovať ďalej, národné letisko Murcia je vzdialené len 30 minút jazdy autom.

Neváhajte nás kontaktovať a dohodnúť si obhliadku tejto výnimočnej nehnuteľnosti ešte dnes!

Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Plocha
400 m2
Pozemok
400 m2
Úžitková plocha
60 m2
Terasa
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
60 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00