Zrekonštruovaný prízemný byt v Puerto de Mazarrón, Murcia, Španielsko

Puerto de Mazarrón, Španielsko – ID 14703
115,000 €
Plocha 74 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/3
More 100 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Moderný a kompletne zrekonštruovaný prízemný apartmán ? Tento štýlový byt v centrálnej časti mesta Puerto de Mazarrón, len pár minút chôdze od pláže a všetkej občianskej vybavenosti.

Ponúka vysokokvalitné prevedenie, nové podlahy, moderné kúpeľne a kuchyňu a je pripravený na okamžité nasťahovanie.

Tento byt orientovaný na juh sa môže pochváliť kvalitným interiérovým vybavením a praktickým usporiadaním izieb. Byt má 2 spálne, z ktorých hlavná spálňa má veľkú šatníkovú skriňu a vlastnú kúpeľňu s modernými prvkami, ako je veľký sprchovací kút. Druhá kúpeľňa je tiež priestranná, vybavená moderným sprchovacím kútom a štýlovými detailmi.

Obývacia izba je prepojená s otvorenou kuchyňou, ktorá je vybavená kvalitnou pracovnou doskou zo silikónu a novými spotrebičmi vrátane sklokeramickej varnej dosky a digestora. Ku kuchyni prilieha veľká špajza, ktorú možno ľahko využiť ako technickú miestnosť alebo komoru. Steny bytu sú hladko omietnuté, čo dodáva celému priestoru moderný a čistý vzhľad.

V byte je predinštalovaná klimatizácia na teplý a studený vzduch a okná s dvojitým zasklením a bezpečnostnými mrežami. Vďaka svojej polohe na prízemí je zabezpečený ľahký prístup do všetkých miestností a ponúka komfort pre každodenný život alebo ako rekreačný byt.

Investícia do nehnuteľnosti v Puerto de Mazarrón prináša nielen skvelú príležitosť na osobnú rekreáciu, ale aj vysoký potenciál na prenájom. Táto oblasť je vyhľadávaná pre svoj pokoj, krásne pláže a možnosť aktívneho oddychu. Viac ako 35 km pobrežia s množstvom nedotknutých pláží ponúka jedinečné prostredie na bývanie a dovolenku.

Puerto de Mazarrón je jednou z najvyhľadávanejších prímorských lokalít v regióne Murcia. Táto malebná pobrežná oblasť je známa svojou krásnou prírodou, dlhými piesočnatými plážami a vynikajúcou klímou počas celého roka. Apartmán sa nachádza v blízkosti všetkých potrebných zariadení, ako sú obchody, reštaurácie, bary, lekárne a zdravotnícke zariadenia, čo zaručuje pohodlné bývanie.

Mazarrón je ideálnou destináciou pre milovníkov vodných športov, ako je plachtenie, športový rybolov alebo potápanie. Mnohé z miestnych pláží, ako napríklad Playa de Bolnuevo, Playa del Castellar a Playa de Nares, boli ocenené Modrou vlajkou za čistotu a vysokú úroveň služieb. Táto lokalita je ideálna pre tých, ktorí hľadajú aktívny pobyt pri mori s mnohými možnosťami trávenia voľného času.

Puerto de Mazarrón je dobre napojený na hlavné dopravné tepny v regióne, čo zaručuje ľahkú dostupnosť autom a verejnou dopravou. Medzinárodné letisko Corvera (Murcia) je vzdialené len 45 minút jazdy a na letisko Alicante sa dostanete približne za 1,5 hodiny. To umožňuje ľahký prístup do ďalších španielskych a európskych destinácií.

Naša spoločnosť Mojenemovitostumore.cz sa špecializuje na predaj nehnuteľností v atraktívnych pobrežných lokalitách Španielska. Poskytujeme kompletnú podporu pri kúpe nehnuteľnosti vrátane právneho a administratívneho poradenstva, aby celá transakcia prebehla hladko. Vďaka našej znalosti miestneho trhu a osobnému prístupu vám pomôžeme nájsť ideálny domov, ktorý bude spĺňať všetky vaše potreby a požiadavky.

Kontaktujte nás ešte dnes, ak chcete získať viac informácií alebo si dohodnúť osobnú prehliadku tohto zrekonštruovaného prízemného bytu v Puerto de Mazarrón. Ak táto ponuka nezodpovedá vašim predstavám, radi vám vyhľadáme iné nehnuteľnosti, ktoré budú vyhovovať vašim špecifickým požiadavkám v oblasti Mazarrón, Murcia alebo v iných atraktívnych lokalitách na španielskom pobreží!

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
74 m2
Úžitková plocha
68 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00