Stavebný pozemok v Perušiči Ideálna investičná príležitosť na výstavbu v Chorvátsku

Perušić, Chorvátsko – ID 14474
283,460 €
Plocha 14173 m2
More 90 000 m
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj pozemok s rozlohou 14 173 m² v krásnej lokalite Perušič, len 15 minút chôdze od centra mesta.

Tento pozemok sa nachádza pri ceste v blízkosti zastavaného územia a je určený na zástavbu podľa územného plánu obce.

Pozemok je ideálny na výstavbu turistických zariadení, ako sú hotely, penzióny, a ponúka aj možnosť využitia na verejné a sociálne zariadenia. Vďaka svojej strategickej polohe a ľahkému prístupu z asfaltovej cesty je pozemok atraktívnou investičnou príležitosťou na rozvoj projektov cestovného ruchu alebo komerčných projektov.

Tento pozemok sa nachádza v blízkosti významných turistických atrakcií, ako je Pećinski park Grabovača (1 km), rieka Lika a pamätné centrum Nikolu Teslu. Pozemok je ľahko dostupný z hlavných dopravných trás - je vzdialený len 300 metrov od diaľnice, vďaka ktorej sa do Záhrebu dostanete za 1 hodinu a 50 minút a do Zadaru za menej ako hodinu. Do Karlobagu sa dostanete za 45 minút po starej ceste a Národný park Plitvické jazerá je ľahko dostupný po miestnych komunikáciách.

Blízkosť mesta Gospić (13 km) a všetkej občianskej vybavenosti vrátane rieky Gacka zvyšuje hodnotu tohto pozemku. Vďaka kompletnej infraštruktúre dostupnej v blízkosti pozemku je táto lokalita pripravená na okamžitú výstavbu.

Perušič je malebná obec v Licko-senjskej župe, obklopená krásnou prírodou, ktorá láka turistov svojou blízkosťou národných parkov a historických pamiatok. Táto oblasť je známa svojím pokojným vidieckym prostredím a výbornou dostupnosťou k hlavným turistickým atrakciám v Chorvátsku. Vďaka tomu je Perušič ideálnym miestom na investovanie v sektore cestovného ruchu, ako sú hotely, penzióny a športové zariadenia.

Chorvátsko ponúka stabilnú ekonomiku a rastúci trh s nehnuteľnosťami, čo robí krajinu atraktívnou pre investorov a podnikateľov v sektore cestovného ruchu. Blízkosť obľúbených turistických destinácií, ako je Národný park Plitvické jazerá alebo pobrežie Jadranského mora, zvyšuje potenciálnu návratnosť investícií v tejto lokalite. Chorvátsko je známe svojou krásnou prírodou, historickými mestami a čistým morom, ktoré láka turistov z celého sveta.

S Mojenemovitostumore ponúkame kompletný servis pri kúpe nehnuteľnosti v Chorvátsku. Špecializujeme sa na luxusné pozemky a nehnuteľnosti, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy. Poskytujeme právnu pomoc a kompletné poradenstvo pri výbere nehnuteľnosti a zabezpečujeme všetku podporu počas celého procesu kúpy.

Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky. Pomôžeme vám nájsť ideálny pozemok alebo nehnuteľnosť podľa vašich požiadaviek!

Plocha
14173 m2
Obchod
1 km
Lekár
12 km
Kaviareň
890 m
Reštaurácia
720 m
Bar
8 km
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00