Samostatne stojaca vila s bazénom v Camposol, Murcia Španielsko

Camposol, Španielsko – ID 14696
149,500 €
Plocha 60 m2
Dispozícia 3+kk
More 13 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Hľadáte ideálnu investíciu v Španielsku s krásnym výhľadom a možnosťou vybudovania súkromného bazéna? Viac aktuálnych ponúk nájdete na našej webovej stránke Mojenemovitostumore.

Ponúkame vám túto samostatne stojacu vilu s 2 spálňami, 1 kúpeľňou a priestranným pozemkom s rozlohou 350 m². Nachádza sa v obľúbenej rezidenčnej štvrti Camposol, ktorá je vyhľadávaná pre svoj pokoj, krásne okolie a kompletnú občiansku vybavenosť.

Táto moderná vila je situovaná na pozemku so zvýšenými obvodovými múrmi, ktoré zabezpečujú súkromie a bezpečnosť. Na pozemku nájdete starostlivo upravenú záhradu s dlažbou a štrkovým povrchom, kde sú vysadené ovocné stromy a okrasné rastliny. Vila je čiastočne zariadená a vybavená spotrebičmi, čo vám umožní rýchle nasťahovanie. V obývacej izbe sa nachádza krb na pelety a nainštalovaná klimatizácia, ktorá zabezpečuje pohodlie počas celého roka.

Kuchyňa a kúpeľňa boli nedávno zrekonštruované a zodpovedajú moderným štandardom. Kuchyňa je vybavená vstavanými skriňami a kvalitnými spotrebičmi vrátane varnej dosky, rúry a chladničky. Hlavný obytný priestor je orientovaný na juhozápad, čo poskytuje príjemné slnečné svetlo počas celého dňa.

Exteriér domu dopĺňa krásna krytá terasa s altánkom, pod ktorým sa nachádza vírivka, ideálna na relax v súkromí vašej záhrady. Okrem toho je záhrada dostatočne veľká na to, aby sa do nej zmestil súkromný bazén podľa vašich predstáv. K dispozícii je aj veľký dvojitý prístrešok, kde možno zaparkovať dve autá, a priestor na ďalšie vonkajšie posedenie alebo grilovanie.

K nehnuteľnosti patrí aj pivničný priestor, ktorý sa v súčasnosti využíva ako skladovací priestor, ale dá sa prispôsobiť na iné využitie podľa vašich potrieb - napríklad ako dielňa, herňa alebo fitnes štúdio.

Rezidenčná oblasť Camposol sa nachádza v malebnom údolí obklopenom krásnymi horami a otvorenou prírodou. Vďaka svojej polohe v tejto prírodnej oblasti ponúka Camposol pokojné prostredie na bývanie a rekreáciu. Oblasť je vybavená všetkou potrebnou infraštruktúrou. Nachádzajú sa tu dve obchodné centrá so širokou ponukou obchodov, lekární, zdravotníckych zariadení, veterinárnej starostlivosti a ďalších služieb. Nachádza sa tu aj množstvo reštaurácií a barov s kuchyňami z celého sveta, vrátane španielskej, indickej, čínskej, talianskej a anglickej.

Jednou z hlavných atrakcií je 18-jamkové golfové ihrisko s klubovňou, kde sa konajú rôzne spoločenské podujatia, živá hudba a golfové turnaje. Pre rodiny s deťmi alebo tých, ktorí vyhľadávajú aktívny životný štýl, je tu široká ponuka športových a voľnočasových aktivít.

Camposol je veľmi dobre dostupný vďaka blízkosti diaľnic a medzinárodných letísk. Len 15 minút jazdy autom vás delí od nádherných stredomorských pláží Puerto de Mazarrón a jeho malebného prístavu. Letisko Corvera (Murcia) je vzdialené len 30 minút a na medzinárodné letisko Alicante sa dostanete za niečo vyše hodiny. Tieto vynikajúce dopravné možnosti uľahčujú cestovanie do okolitých miest aj do zahraničia.

Investovanie do nehnuteľností v Španielsku je v posledných rokoch čoraz populárnejšie vďaka príjemnému podnebiu, nižším životným nákladom a vysokej kvalite života. Naša spoločnosť Mojenemovitostumore.cz sa špecializuje na predaj nehnuteľností na pláži v obľúbených lokalitách, ako sú Camposol, Mazarrón alebo Costa Blanca. Poskytujeme komplexné služby od právneho poradenstva až po administratívnu podporu, aby celý proces kúpy prebehol hladko a bez komplikácií.

Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam a podrobným znalostiam trhu vám pomôžeme nájsť tú správnu nehnuteľnosť podľa vašich špecifických požiadaviek a preferencií. Kontaktujte nás a my pre vás nájdeme ideálny dom, vilu alebo byt v srdci slnečného Španielska.

Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Plocha
60 m2
Pozemok
350 m2
Úžitková plocha
58 m2
Terasa
Áno
Zastavaná plocha
60 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00