Rodinný dom s bazénom, záhradou a výhľadom na more - Čiovo, Slatine

Ćiovo, Slatine, Chorvátsko – ID 14480
690,000 €
Plocha 350 m2
Dispozícia 6+1
More 200 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj krásnu samostatne stojacu nehnuteľnosť na ostrove Čiovo v oblasti Slatine.

Tento dom sa nachádza na uzavretom pozemku s rozlohou 481 m², ktorý je obklopený krásnou záhradou a vybavený bazénom. Dom je vzdialený približne 200 metrov od mora, čo poskytuje výnimočnú polohu v tichom prostredí, a pritom v centre malebnej dedinky.

Na pozemku sa nachádza aj menšia budova s rozlohou 17 m² s vlastnou terasou, ktorú možno využiť ako záhradný domček alebo domček pre hostí.

Dom s celkovou rozlohou 127 m² pozostáva z dvoch dvojpodlažných bytových jednotiek a prízemia s vonkajším parkovacím miestom. Dom bol pôvodne postavený ako rodinný víkendový dom, ale v posledných rokoch sa jeho dve podlažia úspešne využívajú na turistický prenájom.

Na prízemí sa nachádza priestranný apartmán s dvoma spálňami, ktorý má priamy vstup na dvor s bazénom. Tento apartmán si vyžaduje rekonštrukciu, ale ponúka veľký potenciál.

Prvé poschodie bolo kompletne zrekonštruované a je plne vybavené. Tento komfortný apartmán pozostáva z obývacej izby s prístupom na krásnu terasu, kuchyne s jedálenským kútom, dvoch spální a dvoch kúpeľní.

Druhé poschodie sa nachádza v podkroví a bolo tiež kompletne zrekonštruované. Ide o apartmán s jednou spálňou, priestrannou obývacou izbou a terasou s úžasným výhľadom na more. Kuchyňa s jedálňou je dômyselne využitá pod šikmým stropom, ktorý dodáva bytu jedinečný charakter.

Tento dom je ideálny na súkromné bývanie aj na turistické využitie vďaka zavedenej investičnej činnosti a atraktívnej lokalite. Blízkosť mora, pokojné prostredie a možnosť využívať dom ako dvojgeneračný dom alebo rekreačné sídlo z neho robia vynikajúcu investičnú príležitosť.

Čiovo je jedným z najkrajších ostrovov v Chorvátsku a Slatine je malebná dedinka, ktorá ponúka pokojné prostredie, ale zároveň je blízko všetkých turistických atrakcií. Ostrov Čiovo je s pevninou spojený mostom, ktorý umožňuje ľahký prístup do historického mesta Trogir, zapísaného na zozname svetového dedičstva UNESCO, a tiež do Splitu, druhého najväčšieho mesta v Chorvátsku. Slatine je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú relaxačný život pri mori, ale zároveň chcú byť blízko mestských služieb.

Chorvátsko je už dlho obľúbenou destináciou na kúpu nehnuteľností na pláži vďaka svojmu krásnemu pobrežiu, stabilnému trhu s nehnuteľnosťami a rastúcemu dopytu po prenájmoch pre turistov. Oblasti ako Čiovo a Trogir sú veľmi atraktívne pre rekreačné domy aj investičné nehnuteľnosti s vysokým výnosom.

S Mojenemovitostumore vám ponúkame kompletnú pomoc pri kúpe nehnuteľností v Chorvátsku. Poskytujeme právne služby, pomáhame s prevodom vlastníctva a vybavujeme všetky formality. Naše dlhoročné skúsenosti na trhu s nehnuteľnosťami vám zabezpečia bezproblémovú a bezpečnú transakciu.

Ak máte záujem o túto krásnu nehnuteľnosť na ostrove Čiovo, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií a dohodnutie obhliadky. Pomôžeme vám nájsť ideálnu nehnuteľnosť pre váš nový život alebo investíciu pri Jadranskom mori

Počet podlaží
3
Dispozícia
6+1
Výhľad na more
Áno
Plocha
350 m2
Pozemok
481 m2
Úžitková plocha
127 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
60 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00