Pekný apartmán so 4 spálňami, obrovskou terasou a bazénom v modernom rezidenčnom komplexe.

Costa Blanca, Španielsko – ID 14090
257,000 €
Plocha 82 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 1/1
More 2 000 m
Stav Výstavba

Predstavujeme vám krásny apartmán so 4 spálňami a 3 kúpeľňami s rozlohou 96,96 m² a celkovou obytnou plochou 82,40 m², ktorý sa nachádza na prízemí dvojposchodovej budovy v obľúbenej oblasti Alicante na pobreží Costa Blanca v Španielsku. K bytu patrí veľká terasa s rozlohou 90,49 m², ideálna na opaľovanie, grilovanie a vychutnávanie krásneho počasia. Byt bude dokončený v roku 2025 a ponúka možnosť prispôsobiť si interiér podľa svojich želaní a potrieb.

Dispozícia apartmánu zahŕňa priestrannú obývaciu izbu s kuchynským kútom, dve spálne a kúpeľňu. Komplex, v ktorom sa apartmán nachádza, ponúka spoločný bazén, kde môžete relaxovať počas horúcich letných dní, a k dispozícii je aj parkovacie miesto.

Tento apartmán je ideálny na trvalé bývanie aj na dovolenkové pobyty vďaka svojej výbornej polohe a vysokej úrovni občianskej vybavenosti v okolí. Najväčším lákadlom je blízkosť mora, ktoré je len kúsok od komplexu, takže si môžete kedykoľvek vychutnať pláž a prechádzky po pobreží. Komplex sa nachádza v Alicante, meste známom svojou bohatou históriou, krásnymi plážami a vynikajúcou infraštruktúrou. V blízkosti sú všetky služby, športové zariadenia, pláže a niekoľko golfových ihrísk. Alicante je tiež domovom mnohých kultúrnych pamiatok, tradičných reštaurácií a ponúka príjemné podnebie počas celého roka, čo z neho robí ideálne miesto na život a dovolenku.

Ak uvažujete o bývaní v Španielsku, nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť. Či už hľadáte svoje primárne bydlisko alebo druhé bydlisko, s portálom My Property By The Sea vám pomôžeme zvládnuť celý proces hladko a vo vašom jazyku. A ak hľadáte investičnú nehnuteľnosť, postaráme sa aj o ňu!

Podlažie
1
Počet podlaží
1
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
82 m2
Úžitková plocha
69.8 m2
Terasa
90.49 m2
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00