Nový luxusný apartmán s bazénom na predaj v Bilice, Šibenik, Chorvátsko

Šibenik, Bilice, Chorvátsko – ID 14773
349,000 €
Plocha 134 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/2
More 400 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Tento exkluzívny apartmán sa nachádza v pokojnej a malebnej oblasti Bilice, neďaleko Šibeniku. Ponúka dokonalú kombináciu moderného dizajnu, vysokého štandardu vybavenia a blízkosti prírody. Objekt je vzdialený len 400 metrov od mora a necelých 10 minút jazdy od centra Šibeniku, kde nájdete všetku občiansku vybavenosť.

Apartmán s rozlohou 134,80 m² je súčasťou rodinnej vily, ktorá bola postavená na pozemku s rozlohou 448 m². Tento moderný projekt zahŕňa dve samostatné bytové jednotky, z ktorých apartmán S1 sa rozprestiera na dvoch podlažiach (suterén a prízemie).

Byt má samostatný vchod a ponúka:

2 priestranné spálne, z ktorých jedna má vlastnú kúpeľňu a šatňu

veľkú obývaciu izbu spojenú s jedálňou a kuchyňou, z ktorej sa vychádza na krytú terasu

moderné kúpeľne s podlahovým kúrením

súkromný bazén s rozlohou 27 m² s vyhrievaním a hydromasážnymi tryskami

Vonkajšia upravená záhrada, letná kuchyňa a vonkajšia sprcha s teplou vodou

Podlahové vykurovanie a chladenie v celom byte, vysokokvalitná keramika "Florim" a fotovoltaické panely inštalované na streche na výrobu energie. Na streche je tiež príprava na solárny kotol.

Bilice je malá obec v blízkosti jazera Prokljan, známa svojimi prírodnými krásami a pokojným životným štýlom. Lokalita je ľahko dostupná z medzinárodného letiska Split, ktoré je vzdialené približne 45 minút jazdy. Zároveň je dobre napojená na diaľničnú a železničnú sieť, čo umožňuje ľahký prístup do ostatných častí Chorvátska.

Šibenik je historicky bohaté prímorské mesto so širokou ponukou služieb, ako sú školy, zdravotnícke zariadenia, nákupné centrá, reštaurácie a kaviarne. Ponúka pestrý kultúrny život s množstvom festivalov a koncertov. Bilice, vzdialené len niekoľko minút od centra, poskytujú pokojné prostredie ideálne pre rodinný život alebo dovolenkové bývanie.

Chorvátsko je jednou z najvyhľadávanejších destinácií pre investície do nehnuteľností v Európe. Vlastníctvo nehnuteľnosti v tejto oblasti prináša stabilnú hodnotu, výhodu príjemného stredomorského podnebia a možnosť výnosného prenájmu počas turistickej sezóny. Blízkosť mora a atraktívna prírodná scenéria každoročne prilákajú tisíce turistov.

Naša spoločnosť Mojenemovitostumore.cz sa špecializuje na predaj nehnuteľností v atraktívnych lokalitách pri mori. Ponúkame kompletnú podporu pri výbere nehnuteľnosti, právne poradenstvo a pomoc pri financovaní. Na základe vašich požiadaviek vám pomôžeme nájsť ideálny domov, ktorý bude spĺňať vaše očakávania.

Kontaktujte nás ešte dnes pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky tohto jedinečného luxusného apartmánu v Bilici pri Šibeniku. Ak táto nehnuteľnosť nezodpovedá vašim predstavám, radi vám vyhľadáme iné ponuky v oblasti Šibeniku a v iných častiach chorvátskeho pobrežia.

Podlažie
1
Počet podlaží
2
Dispozícia
3+kk
Plocha
134 m2
Úžitková plocha
125 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00