Nový byt so záhradou na predaj v Primoštene

Primošten, Chorvátsko – ID 14586
170,000 €
Plocha 52 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/3
More 850 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj moderný apartmán v novostavbe, ktorý sa nachádza v pokojnej časti Primoštenu v oblasti Rupe, len 850 m od mora, pláže a centra mesta.

Byt sa nachádza na prízemí päťposchodovej obytnej budovy a má vnútornú plochu 45 m². Dispozícia bytu zahŕňa vstupný priestor, spálňu, kúpeľňu, kuchyňu spojenú s obývacou izbou a terasu.

K bytu patrí aj záhrada s rozlohou 67 m², ktorá poskytuje príjemné vonkajšie prostredie na relaxáciu.

Vybavenie a technické štandardy:

Konštrukcia zo železobetónu s tehlovou výplňou POROTHERM, pričom priečky sú tiež z tehly.

Fasáda: Zatepľovací systém s 10 cm hrubými doskami EPS.

Okná a dvere: Dvere: PVC profily GEALAN S9000 v antracitovej farbe, hliníkové elektricky ovládané rolety, bezpečnostné vstupné dvere.

Sanitárne vybavenie: moderné toalety Geberit, elektrické podlahové vykurovanie, protišmykové keramické obklady.

Vykurovanie a chladenie: multi split inverzný klimatizačný systém, podlahové vykurovanie v kúpeľni.

Osvetlenie: LED osvetlenie v interiéri, na schodisku a v exteriéri vrátane ambientného LED osvetlenia v záhrade.

Tento byt v Primoštene predstavuje ideálnu investíciu pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie s výborným prístupom k moru a všetkým potrebným službám. Výhodou je aj súkromná záhrada, ktorá poskytuje ideálny priestor na relaxáciu alebo vonkajšie aktivity. Blízkosť pláží a centra mesta zaručuje, že budete mať všetky zariadenia na dosah ruky. Objekt je ideálny aj na turistické prenájmy.

Primošten je jedno z najkrajších a najvyhľadávanejších miest na chorvátskom pobreží. Ponúka malebné uličky, historické pamiatky a krásne pláže s čistým morom. Mesto sa môže pochváliť bohatou gastronomickou ponukou, kaviarňami a reštauráciami, kde si môžete vychutnať tradičné dalmatínske jedlá. Primošten je ideálnym miestom na trvalé bývanie aj na dovolenkové pobyty.

Chorvátsko je jednou z najobľúbenejších turistických destinácií v Európe, ktorá je známa čistým morom, krásnymi plážami a bohatou kultúrou. Krajina ponúka vynikajúcu infraštruktúru, moderné služby a veľa príležitostí na športové a kultúrne aktivity. Chorvátske pobrežie je ideálne na investície do nehnuteľností vďaka neustálemu rastu záujmu turistov a rozvoju miestnych miest a letovísk.

Naša realitná kancelária ponúka komplexné služby, ktoré vám uľahčia celý proces kúpy nehnuteľnosti v Chorvátsku. Postaráme sa o všetko za vás, od právneho poradenstva až po prevod vlastníckeho práva. Pomôžeme vám nájsť nehnuteľnosť presne podľa vašich požiadaviek a zabezpečíme, aby bola vaša kúpa bezproblémová. Špecializujeme sa na nehnuteľnosti na pláži a ponúkame široký výber apartmánov, víl a domov v rôznych lokalitách na pobreží Jadranu.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Plocha
52 m2
Úžitková plocha
45 m2
Terasa
67 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00