Nová moderná vila s nádherným výhľadom na more, Brela

Brela, Chorvátsko – ID 12844
950,000 €
Plocha 500 m2
Dispozícia iný
More 180 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Táto nová vila modernej architektúry sa nachádza v Brele, malom dalmatínskom mestečku pod pohorím Biokovo, na krásnom mieste, ktoré ponúka výhľad na more z každej miestnosti tejto úžasnej vily.

Vila má čistú obytnú plochu 418 m2, ktorá spĺňa najvyššie štandardy súčasného bývania.

V suteréne vily sa nachádza priestor na bazénové vybavenie a garáž pre niekoľko vozidiel.

Na ďalších podlažiach vily sa nachádzajú dva samostatné apartmány.

Prízemný apartmán s rozlohou 120 m2 sa rozprestiera na dvoch podlažiach, čím zaberá priestor aj na prvom poschodí vily. Spodné poschodie tohto dvojpodlažného apartmánu tvorí moderne zariadená obývacia izba, kuchyňa a jedáleň, toaleta a vonkajšia terasa s bazénom s rozlohou približne 30 m2 a slnečná terasa s nádherným výhľadom na more a okolité ostrovy. Horné poschodie má rozlohu 92 m2 a zahŕňa 3 spálne s vlastnou kúpeľňou a balkón s rozlohou 15 m2.

Druhý apartmán sa nachádza na druhom poschodí vily a má rozlohu 90 m2. Pozostáva z veľkej spálne, ďalšej kúpeľne, obývacej izby a čiastočne krytej veľkej terasy s rozlohou 35 m2.

Brela je prímorské mestečko, ktoré je veľmi obľúbenou turistickou destináciou v Dalmácii vďaka atraktívnemu prírodnému prostrediu, priezračnému krištáľovo modrému moru, kamienkovým a piesočnatým plážam lemovaným borovicami.

Počet podlaží
3
Dispozícia
iný
Výhľad na more
Áno
Plocha
500 m2
Pozemok
385 m2
Úžitková plocha
418 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
120 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00