Moderný apartmán a záhrada v Grebastici

Grebaštica, Chorvátsko – ID 14259
147,744 €
Plocha 46 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/3
More 300 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame vám moderný a atraktívny byt v pokojnej časti obce Grebaštice, ktorý sa nachádza na prízemí budovy, ktorá je v súčasnosti vo výstavbe.

Tento byt s rozlohou 46,17 m² je navrhnutý s dôrazom na pohodlie a funkčnosť, s dôkladným dôrazom na detail.

Byt pozostáva z priestrannej obývacej izby, kuchyne s jedálenským kútom, jednej spálne, kúpeľne, samostatného WC a chodby.

K bytu patrí krytá terasa s rozlohou 11,72 m², ideálna na relaxáciu, a záhrada s rozlohou približne 15 m², ktorá ponúka súkromný zelený priestor na oddych na čerstvom vzduchu.

Byt bude vybavený podlahovým kúrením v kúpeľni, trojitým zasklením pre lepšiu tepelnú izoláciu, elektrickými žalúziami, sieťkami proti hmyzu a klimatizáciou, čo zabezpečí maximálne pohodlie a energeticky úsporné bývanie.

K dispozícii je jedno parkovacie miesto.

Budova bude ponúkať aj detské ihrisko a cvičebné náradie v záhrade, čo je ideálne pre rodiny a všetkých, ktorí uprednostňujú aktívny životný štýl. Byt bude pripravený na nasťahovanie do leta 2025 a nachádza sa len 300 metrov od mora, čo umožňuje rýchly a jednoduchý prístup na pláže.

Grebaštica je malebná prímorská dedinka, ktorá sa nachádza južne od Šibeniku smerom na Split. Je známa svojím čistým morom a krásnymi kamienkovými plážami. Počas letnej sezóny sem každoročne prichádzajú tisíce turistov, aby si užili dovolenku v tomto atraktívnom letovisku. Grebaštica sa nachádza 15 km južne od Šibenika a 15 km severne od Primoštenu. Prístup do Grebaštice je veľmi pohodlný, pretože obec sa nachádza priamo na diaľnici D8.

Ak hľadáte ideálnu nehnuteľnosť v blízkosti mora, ktorá spĺňa vaše požiadavky na kvalitu a pohodlie, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme nájsť nehnuteľnosť podľa vašich požiadaviek a želaní.

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky nás prosím kontaktujte.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Plocha
46 m2
Úžitková plocha
46 m2
Terasa
11.72 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00