Krásna vila so 4 spálňami a bazénom

Mazarrón, Španielsko – ID 13075
305,000 €
Plocha 130 m2
Dispozícia 4+kk
More 9 000 m
Stav K nastěhovanie

Ponúkame vám na kúpu veľkú vilu, ktorá sa nachádza v krásnom prostredí Mazarrónu. Táto jedinečná nehnuteľnosť ponúka pohodlie a všetko vybavenie, ktoré potrebujete na luxusné bývanie alebo ako skvelú investíciu na prenájom.

Táto vila so 4 spálňami zahŕňa tri priestranné izby a tri kúpeľne. Hlavná spálňa má priamy vstup do záhrady. Celková zastavaná plocha je 130 m² a rozprestiera sa na rovinatom pozemku s rozlohou 1 000 m², ktorý poskytuje dostatok priestoru na relaxáciu a zábavu.

Vila sa môže pochváliť súkromným bazénom s rozmermi 8x4 m², kde si môžete vychutnať chvíle oddychu pod španielskym slnkom. Klimatizácia, stropné ventilátory a horák na drevo zabezpečujú pohodlie v každom ročnom období. Objekt je kompletne zariadený a má okná s dvojitým zasklením a sieťky proti hmyzu.

K dispozícii je veľké parkovacie miesto s prístreškom pre auto a krytá terasa s nádherným výhľadom na bazén a záhradu. Súkromná strešná terasa je ideálna na relaxáciu s osviežujúcim nápojom v ruke. Pri bazéne sa nachádza veľký altánok na stolovanie v tieni a vonkajší bar s ďalším altánkom, kde môžete organizovať stretnutia rodiny a priateľov.

Na pozemku sa nachádza aj množstvo ovocných stromov vrátane pomarančov, citrónov a grapefruitov. Veľký drevený prístrešok na náradie a sklad guľatiny poskytujú dostatok úložného priestoru pre všetky vaše potreby.

Vila ponúka nádherný výhľad na hory a nachádza sa v pokojnej rezidenčnej štvrti Rusticana s celkovo 23 domami. Ide o vynikajúcu príležitosť na kúpu nehnuteľnosti na slnečnom juhu Španielska, kde si budete môcť vychutnať krásne pláže Puerto de Mazarrón a pokojný španielsky životný štýl.

Mazarrón je tradičná plážová destinácia s viac ako 35 km pobrežia, z ktorého väčšina je stále nedotknutá. Početné pláže Mazarrónskeho zálivu boli ocenené Modrou vlajkou za kvalitu kúpania a služieb. Pláže ako Bahía, Bolnuevo, Castellar, Nares a Rihuete získali certifikát kvality Q.

Milovníkom vodných športov ponúka Mazarrón širokú škálu aktivít, ako je plachtenie, rybolov a potápanie. Najbližšie letisko Corvera je vzdialené len niečo vyše 30 minút, čo zaručuje pohodlné cestovanie.

Táto luxusná vila je ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokojný domov v blízkosti mora alebo skvelú investičnú príležitosť. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií!

Počet podlaží
1
Dispozícia
4+kk
Plocha
130 m2
Pozemok
1000 m2
Úžitková plocha
130 m2
Terasa
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
130 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00