Krásna vila s bazénom a výhľadom na more v Makarskej

Makarska, Chorvátsko – ID 12944
1,100,000 €
Plocha 900 m2
Dispozícia 7+kk
More 1 800 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj krásnu vilu moderného dizajnu, ktorá sa nachádza v pokojnej oblasti len niekoľko kilometrov od centra Makarskej.

Vila má rozlohu 360 m² a nachádza sa na pozemku s rozlohou 620 m². Moderný dizajn vily sa odráža aj v jej kompletnom vybavení. Vila ponúka otvorený výhľad na more a ostrovy, pričom pred domom sa nachádza poľnohospodársky pozemok s olivovým hájom, ktorý zaručuje, že výhľad nebude nikdy rušený.

Vila sa rozprestiera na troch podlažiach: suteréne, prízemí a prvom poschodí.

Suterén: priestranná miestnosť využívaná na prevádzkové účely, ako je pranie a sušenie bielizne (práčka, sušička, žehliareň a rôzne úložné skrine). Nachádza sa tu aj veľká telocvičňa so všetkým potrebným vybavením a sauna pre 4 osoby.

Prízemie: veľká a priestranná obývacia izba, moderná kuchyňa s jedálňou, toaleta pre hostí a dve spálne s vlastnou kúpeľňou.

V záhrade sa nachádza malý bazén s rozlohou približne 24 m², vonkajšia sprcha, vírivka, slnečná terasa a priestor na grilovanie.

K vile patria tri parkovacie miesta a garáž.

Vila nebola nikdy prenajímaná turistom, čo z nej robí ideálnu investíciu pre tých, ktorí hľadajú súkromie a relax, alebo pre tých, ktorí uvažujú o využití vily na turistické účely.

Táto vila je ideálnou voľbou pre rodinný a súkromný život plný pohodlia a pokoja.

Makarská je malebné mestečko na pobreží Jadranského mora, známe svojimi krásnymi plážami, čistým morom a bohatým kultúrnym dedičstvom. Je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojné prostredie s blízkosťou všetkých potrebných služieb, obchodov, reštaurácií a kaviarní.

Ak chcete získať viac informácií alebo si rezervovať prehliadku tejto nádhernej vily, kontaktujte nás telefonicky alebo e-mailom.

Počet podlaží
3
Dispozícia
7+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
900 m2
Pozemok
620 m2
Úžitková plocha
360 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
100 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00