Apartmány v prvom rade pri mori a na pláži v Rogoznici

Rogoznica, Chorvátsko – ID 12951
250,000 €
Plocha 61 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/3
More 10 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Na predaj sú nové byty v novostavbe so šiestimi bytovými jednotkami na troch podlažiach. Všetky byty sú plne vybavené luxusným nábytkom.

Apartmán S1 jednoizbový apartmán na prízemí s vnútornou plochou 46,61 m², so záhradou 63,00 m² a vonkajším parkovacím miestom 12,50 m².

Apartmány sa nachádzajú vo výbornej lokalite v bezprostrednej blízkosti mora. Centrum mesta Rogoznica je vzdialené len niekoľko minút jazdy autom. V okolí nájdete krásnu piesočnatú pláž, ktorá je ideálna na relaxačnú a pokojnú dovolenku.

Rogoznica je malebné pobrežné mestečko známe svojimi čistými plážami, krásnym morom a priateľskou atmosférou. Toto miesto je ideálne pre tých, ktorí hľadajú pokojné prostredie s rýchlym prístupom ku všetkým potrebným službám, obchodom, reštauráciám a kaviarňam. Rogoznica je tiež výborným východiskovým bodom na spoznávanie krás jadranského pobrežia a okolitých ostrovov.

Táto ponuka predstavuje skvelú príležitosť investovať do nehnuteľnosti v jednej z najatraktívnejších lokalít chorvátskeho pobrežia.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
61 m2
Úžitková plocha
46.61 m2
Terasa
63 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00