4+kk, Vila s prístavbou garáže a bazénom, Camposol, Španielsko

Camposol, Španielsko – ID 13073
279,000 €
Plocha 123 m2
Dispozícia 4+kk
More 12 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Objavte svoj nový domov v pokojnej a obľúbenej rezidenčnej oblasti Camposol Golf Development. Táto nehnuteľnosť ponúka 3 spálne a 4 kúpeľne, priestrannú príjazdovú cestu s prístupom do garáže pod domom a kompletne vydláždený podjazd. Na pozemku s rozlohou 800 m² sa nachádza vydláždená a štrková záhrada so vzrastlými rastlinami a bazénom s rozmermi 9x4 m². Z veľkej krytej terasy s letnou kuchyňou a grilom je výhľad na bazén. Vonkajšia kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletou a umývadlom spolu s práčovňou zvyšujú komfort. Terasa nad letnou kuchyňou je rozšírená a ponúka ešte viac priestoru na relaxáciu. Pozemok orientovaný na juhozápad poskytuje nádherný výhľad aj zo strešnej terasy, na ktorej sa nachádza aj úložná skriňa.

Nehnuteľnosť je čiastočne zariadená a vybavená. Má alarm a siete proti komárom. Otvorený obytný priestor zahŕňa obývaciu izbu, kuchyňu a jedáleň, kde klimatizácia, stropné ventilátory a ústredné olejové kúrenie zabezpečujú pohodlie počas celého roka. Zrekonštruované fasády dodávajú domu moderný vzhľad. Camposol ponúka všetku občiansku vybavenosť vrátane nákupných centier, zdravotného strediska, komunitného centra a 18-jamkového golfového ihriska. Poloha tejto nehnuteľnosti je ideálna - len 15 minút jazdy od krásnych stredomorských pláží a prístavu Puerto de Mazarrón, 30 minút od letiska Corvera (Murcia) a hodinu od Alicante. Príďte a spoznajte život v tomto krásnom kúte španielskeho vidieka.

Počet podlaží
1
Dispozícia
4+kk
Plocha
123 m2
Pozemok
800 m2
Úžitková plocha
123 m2
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
123 m2
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00