4+kk, Moderný apartmán, veľký investičný potenciál, 50 m od mora , Torrevieja, Španielsko

Torrevieja , Španielsko – ID 12793
199,900 €
Plocha 87 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 1/4
More 50 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Tento výnimočný, nedávno zrekonštruovaný byt ponúka skvelú príležitosť pre celoročné bývanie aj pre investorov. Tento novo zrekonštruovaný 3-izbový apartmán je vzdialený len 50 metrov od pláže Playa del Cura a je pripravený na okamžité nasťahovanie. Či už hľadáte celoročné bývanie v morskom vánku alebo investičnú príležitosť, tento apartmán ponúka oboje.

Apartmán má turistickú licenciu, dobrú pozíciu na národných a medzinárodných dovolenkových portáloch a vysokú návratnosť investície. Jeho priestranná dispozícia, pozostávajúca z 3 spální, novo zrekonštruovanej kuchyne a obývačky s vybaveným balkónom s výhľadom na more, z neho robí skvelú investíciu s vysokým potenciálom návratnosti. Okrem toho je apartmán plne pripravený na okamžité nasťahovanie a ponúka prístup pre osoby s obmedzenou pohyblivosťou, čím zabezpečuje bezbariérové bývanie. Nenechajte si ujsť túto výnimočnú príležitosť v centre Torrevieje, hneď vedľa jednej z najznámejších pláží v meste.

Mojenemovitostumore poskytuje kompletný servis, od vybavenia dokumentácie, prekladov, právnej podpory, prevodu médií a následnej úhrady poplatkov za služby, až po prenájom vrátane letiskových transferov, check-in a check-out hostí, upratovania s praním a žehlením bielizne, inzercie na Bookingu a bezplatne na webovej stránke spoločnosti, správy nehnuteľnosti a pravidelných kontrol, vykonávame rekonštrukcie podľa želania klientov a modernizácie. Vykonávame všetko, čo naši klienti potrebujú po prevode vlastníctva.

Staráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých ohľadoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale len začína.

Tím MNM

Podlažie
1
Počet podlaží
4
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
87 m2
Úžitková plocha
82 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00