4+kk, Dom v golfovej urbanizácii, Camposol, Španielsko

Camposol, Španielsko – ID 13072
153,000 €
Plocha 123 m2
Dispozícia 4+kk
More 12 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Objavte svoj nový domov v pokojnej a obľúbenej rezidenčnej oblasti Camposol Golf Development. Táto samostatne stojaca vila ponúka 3 spálne a 3 kúpeľne, súkromný bazén s rozmermi 6x3 m², ktorý je v súčasnosti vo výstavbe, a veľkú hosťovskú izbu s vlastnou kúpeľňou na najvyššom poschodí. K nehnuteľnosti patrí aj súkromná strešná terasa, parkovisko mimo cesty a úložný priestor. Zvýšené steny poskytujú dodatočné súkromie, zatiaľ čo krb na drevo a stropné ventilátory zabezpečujú celoročné pohodlie. Nízkoúdržbová záhrada a nový výber bielej techniky pridávajú tejto nehnuteľnosti ešte väčšiu hodnotu.

Camposol (krajina slnka) sa nachádza v prírodnom, širokom údolí a je obklopená rôznymi horskými masívmi a krásnou otvorenou, zvlnenou krajinou. Táto rezidenčná oblasť ponúka dve obchodné centrá s rôznymi supermarketmi, obchodmi, veterinármi, optikou, kaderníctvom, zubármi, bankou, poštou, barmi a reštauráciami vrátane indickej, čínskej, španielskej, anglickej, talianskej a bulharskej kuchyne. Nachádza sa tu aj zdravotné stredisko, lekáreň a komunitné centrum, ako aj 18-jamkové golfové ihrisko a klub, kde sa konajú spoločenské podujatia a hrá živá hudba. Camposol má ideálnu polohu len 15 minút jazdy autom od krásnych stredomorských pláží a prístavu Puerto de Mazarrón, 30 minút od letiska Corvera (Murcia) a hodinu od Alicante. Príďte a spoznajte život v tomto malebnom kúte španielskeho vidieka.

Počet podlaží
1
Dispozícia
4+kk
Plocha
123 m2
Pozemok
280 m2
Úžitková plocha
123 m2
Garáž
Áno
Zastavaná plocha
123 m2
Parkovanie
Áno
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00