3+kk, Dom s bazénom a súkromným parkoviskom, Camposol, Španielsko

Camposol, Španielsko – ID 13070
189,995 €
Plocha 83 m2
Dispozícia 3+kk
More 14 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Objavte svoj nový domov v pokojnej a obľúbenej rezidenčnej oblasti Camposol Golf Development. Táto nehnuteľnosť ponúka 2 spálne a 2 kúpeľne na pozemku s rozlohou 600 m². K dispozícii je veľká príjazdová cesta s krytým parkovaním, priestranný výbeh využívaný ako sklad a záhrada so vzrastlými rastlinami a výberom ovocných stromov. Vonku si môžete vychutnať posedenie pod pergolou s markízou a osviežiť sa v bazéne s rozmermi 10x5 m². Pozemok orientovaný na juh a strešná terasa ponúkajú krásny výhľad na bazén a hory. Dom obklopuje čiastočne krytá terasa a záhrada je čiastočne vysypaná štrkom pre jednoduchú údržbu.

Nehnuteľnosť je čiastočne zariadená a vybavená, má okenné mreže a sieťky proti komárom. Klimatizácia, stropné ventilátory a krb na drevo zabezpečujú pohodlie počas celého roka. Camposol (krajina slnka) sa nachádza v prírodnom, širokom údolí, obklopenom horskými masívmi a krásnou zvlnenou krajinou. Táto rezidenčná oblasť ponúka dve obchodné centrá s rôznymi supermarketmi, obchodmi, veterinármi, optikou, kaderníctvom, zubármi, bankou, poštou, barmi a reštauráciami vrátane indickej, čínskej, španielskej, anglickej, talianskej a bulharskej kuchyne. Nachádza sa tu aj zdravotné stredisko, lekáreň a komunitné centrum, ako aj 18-jamkové golfové ihrisko a klub s množstvom spoločenských podujatí a živou hudbou. Camposol má ideálnu polohu len 15 minút jazdy autom od krásnych stredomorských pláží a prístavu Puerto de Mazarrón, 30 minút od letiska Corvera (Murcia) a hodinu od Alicante. Príďte a spoznajte život v tomto malebnom kúte španielskeho vidieka.

Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Plocha
83 m2
Pozemok
600 m2
Úžitková plocha
83 m2
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
83 m2
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00