Zariadený radový dom s dvorom, 100 m od mora v Žaborići

Žaborić, Chorvátsko – ID 14542
320,000 €
Plocha 290 m2
Dispozícia 4+kk
More 100 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame krásny, kompletne zariadený dom v tichej lokalite Žaborića, len 100 metrov od mora. Tento dom s celkovou obytnou plochou 140 m² je ideálny na rodinné bývanie, letnú dovolenku alebo ako investícia na turistický prenájom.

Dom je postavený na pozemku s rozlohou 215 m², z čoho 150 m² tvorí oplotený dvor s malou záhradou, kde nájdete gril a parkovanie v tieni stromov. Dom je starostlivo udržiavaný, bez vlhkosti, s drevenými oknami a ponúka čiastočný výhľad na more.

Prízemie (cca 30 m²).

Prvé poschodie (cca 55 m²). Toto podlažie má zaujímavú dvojúrovňovú dispozíciu, ktorá dodáva priestoru dynamiku.

Vysoké podkrovie (cca 55 m²).

Dom je kompletne zariadený a pripravený na okamžité nasťahovanie, čo z neho robí ideálnu nehnuteľnosť nielen na letné bývanie, ale aj ako trvalý domov.

Dom ponúka výbornú polohu v blízkosti malebných pláží a vďaka svojej polohe je ideálny na rodinnú dovolenku alebo prenájom turistom. Upokojujúce prostredie a čisté more poskytujú dokonalé miesto na relaxáciu, zatiaľ čo blízkosť Šibeniku ponúka možnosť vychutnať si bohatú históriu a kultúrne dedičstvo tohto krásneho mesta.

Žaborić je malá, pokojná destinácia známa svojimi vilami a súkromnými domami, ktorá je od Šibeniku vzdialená len 11 km. Ponúka pokojné prostredie vhodné pre rodiny s krásnymi piesočnatými a skalnatými plážami, kde si môžete užívať pokoj aj počas hlavnej sezóny bez toho, aby ste boli vystavení preplneným oblastiam. V blízkosti nájdete všetku potrebnú infraštruktúru a pohodlný prístup do historického mesta Šibenik, vďaka čomu je Žaborić ideálnym miestom na trvalé bývanie alebo letný pobyt.

Chorvátsko je obľúbenou destináciou pre investície do nehnuteľností vďaka svojim krásnym plážam, pokojnému prostrediu a stredomorskému podnebiu. Ponúka bohaté možnosti na rekreačné aktivity, či už ide o vodné športy, turistiku alebo spoznávanie historických miest. Žaborić je jednou z tých menej známych, ale veľmi vyhľadávaných lokalít, kde môžete zažiť pravý stredomorský životný štýl.

Vďaka našim skúsenostiam vám môžeme poskytnúť kompletný servis pri kúpe nehnuteľnosti v Chorvátsku. Pomôžeme vám nájsť ideálnu nehnuteľnosť podľa vašich požiadaviek a poskytneme bezproblémový právny servis. Naše služby zahŕňajú aj podporu pri prevode vlastníctva a všetky potrebné kroky spojené s kúpou nehnuteľnosti v zahraničí.

Pre viac informácií nás prosím kontaktujte a dohodnite si obhliadku tejto výnimočnej nehnuteľnosti.

Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
290 m2
Pozemok
215 m2
Úžitková plocha
140 m2
Terasa
Áno
Garáž
Áno
Zastavaná plocha
60 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00