Skvelý penthouse s výhľadom na more, Torrevieja - Torreblanca, Španielsko

Torrevieja-Torreblanca , Španielsko – ID 12784
117,260 €
Plocha 58 m2
Dispozícia 2+1
Podlažie 2/2
More 1 500 m
Stav K nastěhovanie

Jednoizbový penthouse s úchvatným výhľadom na more a súkromným soláriom!

Tento úžasný penthouse v oblasti Torreblanca, neďaleko La Mata, ponúka výnimočný zážitok z bývania s panoramatickým výhľadom na more.

Penthouse je orientovaný na juhovýchod a slnko ožaruje každý kút počas celého dňa. Z veľkej terasy sa vám naskytne jasný a fascinujúci výhľad na Stredozemné more a krajinu Aromaparku.

Hlavná miestnosť je vaším útočiskom, ideálnym na relaxáciu po celodenných aktivitách. K dispozícii je aj kompletne vybavená kúpeľňa a plne vybavená samostatná kuchyňa.

Pre vaše pohodlie v každom ročnom období je penthouse vybavený klimatizáciou.

Vrcholom tejto nehnuteľnosti je však súkromné solárium, odkiaľ si môžete v úplnom súkromí vychutnávať úchvatný výhľad na more a morský vánok. Či už sa budete opaľovať, grilovať s priateľmi alebo len pozorovať hviezdy, tento priestor sa stane vaším obľúbeným útočiskom.

Nehnuteľnosť sa nachádza v dobre udržiavanom rezidenčnom komplexe s vybavením, ako je spoločný bazén a záhrady.

Nenechajte si ujsť túto príležitosť a splňte si svoje stredomorské sny. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku a objavte všetky výhody tejto nehnuteľnosti!

Torrevieja je obľúbené turistické mesto v provincii Alicante na južnom pobreží Costa Blanca. Mesto je tretie najväčšie vo svojej provincii po Alicante a Elche. Toto letovisko je obľúbené vďaka priaznivej stredomorskej klíme, krásnym piesočnatým plážam a množstvu slaných jazier a lagún v okolí.

Mojenemovitostumore poskytuje kompletný servis, od vybavenia dokumentácie, prekladov, právnej podpory, prevodu médií a následného platenia poplatkov za služby, až po prenájom vrátane transferov z letiska, prihlasovania a odhlasovania hostí, upratovania s praním a žehlením, inzercie na Bookingu a bezplatnej inzercie na webovej stránke spoločnosti, správy nehnuteľností a pravidelných kontrol, vykonávame rekonštrukcie podľa želania klientov a modernizácie. Po prevode vlastníctva urobíme všetko, čo naši klienti potrebujú.

Staráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých ohľadoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale len začína.

Tím MNM

Podlažie
2
Počet podlaží
2
Dispozícia
2+1
Výhľad na more
Áno
Plocha
58 m2
Úžitková plocha
51 m2
Terasa
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00