Rodinný dom s výhľadom na hory, Camposol, Murcia, Španielsko

Camposol, Španielsko – ID 14693
169,995 €
Plocha 60 m2
Dispozícia 3+kk
More 13 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj rodinný dom nachádzajúci sa v obľúbenej a pokojnej rezidenčnej štvrti Camposol v regióne Murcia na juhovýchode Španielska.

Táto nehnuteľnosť ponúka ideálnu kombináciu pohodlia a dostupnosti všetkej občianskej vybavenosti. Tento dom s pozemkom o veľkosti 400 m² a úžitkovou plochou 60 m² je vhodný na trvalé bývanie, rekreačné účely alebo investíciu na krátkodobý alebo dlhodobý prenájom.

Dom má priestrannú obývaciu izbu s plne vybavenou kuchyňou, dve priestranné spálne, jednu kúpeľňu a svetlú presklenú verandu (zimnú záhradu), ktorá poskytuje príjemné miesto na posedenie a oddych v každom ročnom období. Priestranná garáž, ktorá je čiastočne pod zemou, poskytuje dostatok priestoru na parkovanie, skladovanie alebo dielňu. Nehnuteľnosť je tiež vybavená bezpečnostnými mrežami na oknách a dverách, čo zaručuje maximálnu bezpečnosť. Parkovanie je možné priamo na pozemku, čo je v tejto lokalite veľkou výhodou. Na pozemku je dostatok priestoru na vybudovanie súkromného bazéna alebo rozšírenie záhrady.

Camposol je obľúbená rezidenčná lokalita v regióne Murcia, ktorá ponúka širokú škálu služieb a aktivít na celoročné bývanie a rekreáciu. V blízkosti pozemku sa nachádza obchodné centrum s reštauráciami, barmi, obchodmi a supermarketmi. Lokalita je obľúbená aj vďaka golfovému ihrisku, športovým zariadeniam a krásnym turistickým chodníkom, ktoré vedú cez okolité hory a prírodné parky. Camposol je skvelým miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojné prostredie, ale chcú mať všetko dôležité na dosah ruky.

Mesto má dobré dopravné spojenie a je vzdialené len 15 minút jazdy autom od pobrežia Stredozemného mora a malebného prístavného mesta Puerto de Mazarrón. Vďaka dobrému spojeniu sa ľahko dostanete aj do väčších miest, ako sú Murcia alebo Cartagena, ktoré sú známe svojimi historickými pamiatkami a bohatou kultúrnou ponukou.

Vlastníctvo nehnuteľnosti v Španielsku prináša množstvo výhod. Okrem stabilného a rastúceho trhu s nehnuteľnosťami ponúka Španielsko v porovnaní s inými európskymi destináciami atraktívne ceny nehnuteľností. Kúpa nehnuteľnosti v tejto slnečnej krajine zaručuje nielen príjemné podnebie a vysokú kvalitu života, ale aj priaznivé podmienky pre investovanie vrátane možnosti získania štatútu rezidencie a daňových výhod. Vysoká turistická atraktivita zabezpečuje stály dopyt po krátkodobých a dlhodobých prenájmoch, vďaka čomu sú nehnuteľnosti na pláži v Španielsku skvelou investičnou príležitosťou.

Camposol, známy svojou priateľskou komunitou a krásnou prírodou, sa nachádza len 15 minút od pobrežia Stredozemného mora a 30 minút od medzinárodného letiska Murcia (Corvera). Letisko Alicante, ktoré poskytuje ďalšie spojenie s väčšinou európskych miest, je vzdialené približne 1 hodinu cesty. Mesto sa nachádza v prírodnom údolí obklopenom pohorím Sierra Espuña a rozsiahlou otvorenou krajinou, ktorá je ideálna na pešiu turistiku, cyklistiku a iné outdoorové aktivity.

Mojenemovitostumore je vaším spoľahlivým partnerom pri kúpe nehnuteľností v Španielsku. Vďaka viac ako 10 rokom skúseností s predajom nehnuteľností na pláži a individuálnemu prístupu k našim klientom vám pomôžeme nájsť ideálnu nehnuteľnosť, ktorá splní všetky vaše očakávania. Spolupracujeme s overenými developermi a realitnými kanceláriami, čo nám umožňuje ponúkať nehnuteľnosti za najlepšie ceny na trhu. Poskytujeme kompletný servis - od právneho a daňového poradenstva až po pomoc s financovaním a správou vašej novej nehnuteľnosti.

Ak hľadáte nehnuteľnosť v konkrétnej lokalite alebo s určitými požiadavkami, neváhajte nás kontaktovať. Pomôžeme vám nájsť dom, ktorý zodpovedá vašim predstavám o bývaní pri mori, alebo vám ponúkneme investičnú príležitosť s vysokým potenciálnym výnosom. Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť investovať do nehnuteľností v Španielsku a začnite si užívať stredomorský životný štýl ešte dnes!

Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Plocha
60 m2
Pozemok
400 m2
Úžitková plocha
58 m2
Terasa
Áno
Garáž
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
60 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00