Rodinný dom s výhľadom na hory a súkromným bazénom, Camposol, Murcia, Španielsko

Camposol, Španielsko – ID 14691
189,000 €
Plocha 70 m2
Dispozícia 3+kk
More 13 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj exkluzívny rodinný dom nachádzajúci sa v obľúbenej rezidenčnej štvrti Camposol v regióne Murcia na juhovýchode Španielska.

Táto nehnuteľnosť, ideálna na trvalé bývanie aj rekreačné účely, má súkromný bazén s rozmermi 10x4 m, veľkú záhradu a strešné solárium, odkiaľ si môžete vychutnať úchvatný výhľad na okolité hory.

Dom s celkovou obytnou plochou 70 m² sa nachádza na priestrannom pozemku s rozlohou 490 m² a ponúka dve spálne, dve kúpeľne (jedna s vlastnou kúpeľňou), klimatizáciu, ústredné kúrenie a kachle na drevo pre celoročné pohodlie.

Nehnuteľnosť je vybavená modernou kuchyňou, veľkými úložnými priestormi a kompletne zariadeným interiérom vrátane spotrebičov, čo umožňuje okamžité nasťahovanie. Záhrada je čiastočne vydláždená a čiastočne vysypaná štrkom, čo znižuje náročnosť údržby a poskytuje dostatok priestoru na vonkajšie aktivity, posedenie alebo grilovanie. Parkovacie miesto, prístrešok pre auto a elektrická brána zabezpečujú súkromie a bezpečnosť. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza aj golfové ihrisko, ideálne pre milovníkov golfu a aktívneho životného štýlu.

Camposol, čo v preklade znamená "krajina slnka", je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojné a pohodlné bývanie na vidieku, ale s dobrou dostupnosťou všetkých potrebných služieb. V tejto lokalite nájdete dve nákupné centrá s množstvom supermarketov, obchodov, reštaurácií a barov, ktoré ponúkajú jedlá z celého sveta. Medzi ďalšie služby patrí veterinárna klinika, optika, lekáreň, zdravotné stredisko, banky a pošta. V golfovom klube sa konajú aj rôzne spoločenské podujatia a hrá živá hudba, kde si môžete užiť voľný čas s priateľmi alebo rodinou.

Camposol sa nachádza v prírodnej širokej kotline obklopenej horami a rozľahlou vidieckou krajinou. Táto oblasť ponúka ideálne podmienky na turistiku, cyklistiku a golf, a pritom je vzdialená len niekoľko minút jazdy autom od pláží Stredozemného mora a prístavu Puerto de Mazarron.

Investícia do nehnuteľnosti v Španielsku prináša množstvo výhod. Okrem stabilného trhu s nehnuteľnosťami ponúka Španielsko priaznivé podmienky na dlhodobé zhodnocovanie a atraktívne ceny nehnuteľností v porovnaní s inými európskymi krajinami. Vďaka priaznivému podnebiu s viac ako 300 slnečnými dňami v roku a celoročne teplému počasiu je Španielsko ideálnou destináciou pre tých, ktorí chcú uniknúť chladným zimám a užívať si oddych pri mori. Okrem toho je tu skvelá infraštruktúra a priaznivé daňové podmienky, čo uľahčuje proces kúpy nehnuteľnosti a získania štatútu rezidencie.

Camposol sa nachádza len 15 minút od krásnych pláží Stredozemného mora a prístavu Puerto de Mazarron, ktorý ponúka nielen širokú škálu reštaurácií a kaviarní, ale aj možnosť vodných športov a oddychu na pláži. Oblasť má vynikajúce dopravné spojenie: medzinárodné letisko Murcia (Corvera) je vzdialené 30 minút jazdy autom a letisko Alicante približne 1 hodinu jazdy. Vďaka diaľnici A7 sa rýchlo dostanete do väčších miest, ako sú Murcia a Cartagena, ktoré sú známe svojou bohatou históriou a kultúrnym dedičstvom.

Mojenemovitostumor je váš spoľahlivý partner pri hľadaní nehnuteľností v Španielsku. Vďaka viac ako 10-ročným skúsenostiam a individuálnemu prístupu k našim klientom zabezpečíme, aby ste našli svoj vysnívaný dom pri mori za najlepšiu cenu na trhu. Spolupracujeme len s overenými developermi a ponúkame širokú škálu nehnuteľností od luxusných víl až po útulné apartmány. Poskytujeme kompletné služby od výberu nehnuteľnosti cez právne a daňové poradenstvo až po správu vašej nehnuteľnosti. Vďaka našim skúsenostiam a znalosti miestnych pomerov vám pomôžeme nájsť nehnuteľnosť presne podľa vašich predstáv.

Hľadáte nehnuteľnosť v konkrétnej lokalite alebo s určitými požiadavkami? Kontaktujte nás a spoločne nájdeme ideálny dom, ktorý bude spĺňať všetky vaše požiadavky. Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť investovať do nehnuteľnosti v Španielsku a začnite si užívať stredomorský životný štýl ešte dnes!

Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Plocha
70 m2
Pozemok
490 m2
Úžitková plocha
65 m2
Terasa
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
70 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00