Prízemný apartmán s 2 spálňami a výhľadom na more – Bolnuevo, Murcia, Španielsko

Bolnuevo, Španielsko – ID 14704
115,000 €
Plocha 60 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/3
More 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Tento prízemný apartmán sa nachádza v atraktívnej prímorskej oblasti Bolnuevo, ktorá je známa svojimi krásnymi plážami a očarujúcimi prírodnými útvarmi. Apartmán ponúka 2 spálne, 1 kúpeľňu a je situovaný v uzavretom komplexe s bazénom. Je ideálnou voľbou ako pre rekreačné bývanie, tak aj pre tých, ktorí hľadajú trvalé bývanie v tichej lokalite s nádherným výhľadom na more a hory.

Tento južne orientovaný apartmán poskytuje dostatok prirodzeného svetla po celý deň. Nachádza sa na prízemí a je vybavený dvojito presklenými oknami, klimatizáciou a stropnými ventilátormi. Interiér ponúka modernú kúpeľňu so sprchovacím kútom a spálňa so vstavanými skriňami. Hlavná spálňa aj obývacia izba majú prístup na krytú terasu s výhľadom na more a bazén. Apartmán je nevybavený, ale obsahuje základné spotrebiče ako súčasť predaja.

Komplex, v ktorom sa nehnuteľnosť nachádza, má spoločný bazén a je starostlivo udržiavaný. S mesačnými poplatkami za údržbu vo výške iba 50 €, tento apartmán ponúka nízke prevádzkové náklady.

Vďaka svojej polohe je ideálny ako prázdninové bývanie s minimálnymi požiadavkami na údržbu.

Investície do nehnuteľnosti v oblasti Bolnuevo vám ponúka nielen krásny výhľad na more a pokojné prostredie, ale aj skvelú príležitosť na prenájom. Mazarrónsky záliv je tradičnou destináciou pre milovníkov slnka a mora, pričom mnohé pláže v tejto oblasti boli ocenené Modrou vlajkou a certifikátom kvality Q, čo garantuje vysoký štandard čistoty a služieb.

Bolnuevo je malebná prímorská dedina známa svojou „očarenou mestskou krajinou“ tvorenou prírodnými pieskovcovými útvarmi, ktoré sú výsledkom tisícročnej erózie spôsobenej vetrom a vodou. Táto jedinečná lokalita priťahuje turistov z celého sveta. V Bolnuevo nájdete niekoľko obchodov, barov a reštaurácií, ktoré ponúkajú typickú španielsku kuchyňu a príjemné posedenie s výhľadom na more.

Miestne pláže, ako sú Playa de Bolnuevo a menšie zátoky ako Punta Bella, sú ideálne pre milovníkov plážového života. Táto oblasť je obľúbená pre svoje plážové bary a príjemnú atmosféru, ktorá poskytuje pokojné útočisko od rušnejších turistických lokalít.

Bolnuevo a jeho okolie ponúkajú ideálne podmienky na vodné športy, ako je plachtenie, potápanie a rybolov. Vďaka tomu je oblasť obľúbená medzi turistami aj miestnymi obyvateľmi, čo z nej robí výhodnú lokalitu pre investície do nehnuteľností.

Bolnuevo má skvelú dopravnú dostupnosť vďaka svojej blízkosti k mestu Mazarrón a medzinárodným letiskám. Letisko Corvera (Murcia) je vzdialené približne 45 minút jazdy, zatiaľ čo medzinárodné letisko Alicante je dosiahnuteľné za niečo cez hodinu. Vďaka blízkosti diaľnice je zaistená ľahká dostupnosť do ďalších miest v regióne, ako sú Cartagena alebo Murcia.

Naša spoločnosť Mojenemovitostumore.cz sa špecializuje na predaj nehnuteľností v najlepších lokalitách na španielskom pobreží. Ponúkame kompletnú podporu pri kúpe nehnuteľnosti, vrátane právneho a administratívneho poradenstva. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam a znalosti miestneho trhu vám pomôžeme nájsť ideálnu nehnuteľnosť, ktorá splní všetky vaše požiadavky.

Kontaktujte nás ešte dnes pre viac informácií alebo si dohovorte prehliadku tohto prízemného apartmánu v Bolnuevo. Pokiaľ táto ponuka nezodpovedá vašim predstavám, radi pre vás vyhľadáme ďalšie nehnuteľnosti podľa vašich špecifických požiadaviek v oblasti Bolnuevo, Mazarrón alebo v iných atraktívnych lokalitách na pobreží Španielska!

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
60 m2
Úžitková plocha
55 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00