Nový apartmán na prízemí modernej novostavby v blízkosti pláže Mali Dubrovnik v Povljane na Pagu.

Povljana, Pag, Chorvátsko – ID 14353
198,000 €
Plocha 98 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/3
More 330 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 1155 €
Ročný výnos: 7.0%

Ponúkame na predaj dvojizbový apartmán (S1) na prízemí modernej novostavby, ktorá sa nachádza v blízkosti pláže Mali Dubrovnik v Povljane na ostrove Pag, len 350 metrov od pláže.

K apartmánu patrí obývacia izba, kúpeľňa, spálňa, priestranná terasa s rozlohou 17 m² a krásna záhrada s rozlohou 39 m² s vonkajším grilom a sprchovacím kútom, vďaka čomu je ideálnym miestom na oddych na čerstvom vzduchu a príjemné stretnutia s rodinou alebo priateľmi. K bytu patrí aj parkovacie miesto so zásuvkou na nabíjanie elektromobilov, ktoré je napojené na elektromer bytu, čo zaručuje pohodlie a úsporu energie.

Povljana sa nachádza na malebnom ostrove Pag, je vyhľadávaným miestom vďaka krásnym plážam, čistému moru a pokojnej atmosfére. Mesto ponúka všetku potrebnú infraštruktúru vrátane obchodov, reštaurácií a športových zariadení. Povljana je tiež skvelou základňou na spoznávanie okolia ostrova Pag, ktorý je známy svojou jedinečnou prírodou, slávnou čipkou a syrom.

Ak hľadáte nehnuteľnosť v tejto atraktívnej lokalite, radi vám pomôžeme nájsť ideálny apartmán alebo dom podľa vašich potrieb. Ponúkame profesionálne poradenstvo a pomoc počas celého procesu kúpy nehnuteľnosti, aby sme vám pomohli nájsť váš vysnívaný domov pri mori.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Plocha
98 m2
Úžitková plocha
90 m2
Terasa
17 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00