Moderný dvojizbový apartmán s výhľadom na more v novostavbe, Privlaka

Privlaka, Chorvátsko – ID 14529
176,000 €
Plocha 48 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/3
More 120 m
Stav Výstavba
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj moderný dvojizbový apartmán s celkovou plochou 48,52 m², ktorý sa nachádza na 1. poschodí novostavby s ôsmimi bytovými jednotkami vo vile s nádherným výhľadom na more. Tento priestranný a prakticky usporiadaný byt zahŕňa predsieň, spálňu, kúpeľňu, kuchyňu s jedálenským kútom a obývaciu izbu, ktorá je prepojená s loggiou, odkiaľ si môžete vychutnávať výhľad na more.

K apartmánu patrí parkovacie miesto pred budovou. Vďaka kvalitnej stavbe z tehlových termoblokov s tepelnoizolačnou fasádou s hrúbkou 10 cm a podlahovým kúrením je táto nehnuteľnosť vhodná na celoročné bývanie. Klimatizácia je nainštalovaná v spálni aj v obývacej izbe. Plastové okná s elektrickými žalúziami a sieťkami proti hmyzu zabezpečujú pohodlie a bezpečnosť, zatiaľ čo vstupné dvere sú bezpečnostné a protipožiarne. Apartmán sa nachádza 120 m od mora a 2 km od centra mesta Privlaka, čo z neho robí ideálne miesto na trvalé bývanie aj na dovolenkové pobyty. Očakáva sa, že apartmán získa energetický certifikát triedy A.

Vlastníctvo nehnuteľnosti pri mori v Privlake ponúka jedinečnú investičnú príležitosť. Privlaka je obľúbeným miestom na relaxačné pobyty pri mori vďaka čistým plážam, plytkým zálivom a nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Príjemné podnebie, možnosť plachtenia, surfovania alebo turistiky, to všetko robí z tejto lokality ideálnu destináciu pre milovníkov športu a aktívneho oddychu.

Privlaka je malé rybárske a turistické mestečko ležiace na krásnom piesočnatom polostrove, len 15 minút jazdy od Zadaru a v blízkosti historického mesta Nin. Je známe svojím čistým morom a dlhými piesočnatými plážami, ktoré vytvárajú ideálne podmienky na pokojnú rodinnú dovolenku. V mestečku nájdete všetku občiansku vybavenosť vrátane obchodov, reštaurácií, pošty a zdravotného strediska. Je to tiež skvelé miesto pre tých, ktorí sa chcú venovať vodným športom alebo si jednoducho užívať pokojné prostredie stredomorského života.

Ak máte záujem o tento apartmán alebo hľadáte nehnuteľnosť, ktorá by vyhovovala vašim potrebám, neváhajte nás kontaktovať. Mojenemovitostumore vám pomôže nájsť perfektný domov alebo investičnú príležitosť v krásnej lokalite, ktorá splní všetky vaše očakávania.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
48 m2
Úžitková plocha
46.02 m2
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00