Moderne zariadený apartmán s bazénom v atraktívnej lokalite, v blízkosti pláže v Meduline

Medulin, Medulin, Chorvátsko – ID 14462
390,000 €
Plocha 142 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/2
More 400 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj luxusný zariadený apartmán nachádzajúci sa na prízemí modernej budovy s 5 jednotkami, ktorý sa nachádza vo veľmi atraktívnej lokalite v blízkosti pláže a všetkej občianskej vybavenosti. Tento priestranný apartmán s rozlohou XX m² zahŕňa obývaciu izbu s kuchyňou a jedálňou, dve spálne, kúpeľňu a chodbu. Z jedálne je priamy vstup na terasu s prístupom k súkromnému vonkajšiemu bazénu s rozlohou 24 m². Vedľa bazéna sa nachádza solárna sprcha a letná kuchyňa s grilom, ktorá je ideálna na relaxáciu a stolovanie vonku.

Apartmán je vybavený moderným a funkčným nábytkom, kvalitnými plastovými oknami a dverami, keramickou dlažbou a parketami. Vďaka výbornému dispozičnému riešeniu a kvalitným materiálom je tento apartmán ideálny na trvalé rodinné bývanie aj na turistický prenájom.

Táto nehnuteľnosť ponúka nielen pokojné a pohodlné bývanie, ale vďaka svojej atraktívnej polohe aj vysoký potenciál na krátkodobé turistické prenájmy. Blízkosť pláže, školy, škôlky, supermarketov a autobusovej stanice zvyšuje jeho hodnotu ako investície alebo trvalého bývania. Súkromný bazén, moderné vybavenie a blízkosť všetkých zariadení robia z tohto apartmánu výnimočnú ponuku na trhu.

Medulin je jedným z popredných turistických centier Istrie a jedným z 20 najznámejších letovísk na Jadrane. Pôvodne malá rybárska dedinka zaznamenala dynamický rozvoj vďaka svojej výnimočnej polohe a miernemu stredomorskému podnebiu. Medulin láka turistov pokojnou atmosférou a krásnou prírodou, ale ponúka aj bohaté možnosti aktívnej dovolenky s vynikajúcimi športovými a rekreačnými aktivitami. Lokalita je ideálna pre vodné športy, ako je plachtenie, windsurfing alebo potápanie, ale aj pre iné aktivity vďaka dobre vybudovanej športovej infraštruktúre.

Chorvátsko je jednou z najvyhľadávanejších destinácií na kúpu luxusných nehnuteľností na pláži vďaka nádhernej prímorskej krajine, stabilnému hospodárskemu prostrediu a priateľskému podnebiu. Oblasti ako Istria patria medzi najobľúbenejšie destinácie, kde turisti a investori oceňujú prírodné krásy, kultúrne dedičstvo a vyspelú infraštruktúru. Investovanie do nehnuteľností v Chorvátsku predstavuje bezpečnú a výnosnú príležitosť s vysokým potenciálom rastu hodnoty.

S Mojenemovitostumore ponúkame kompletné a profesionálne služby pri kúpe nehnuteľnosti v Chorvátsku. Špecializujeme sa na luxusné apartmány a nehnuteľnosti na pláži, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy. Pomôžeme vám nielen s výberom ideálnej nehnuteľnosti, ale aj s právnymi a technickými aspektmi transakcie, aby sme zabezpečili hladký priebeh kúpy.

Ak hľadáte luxusnú nehnuteľnosť pri mori, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme nájsť ideálny domov alebo investičnú príležitosť v Chorvátsku

Podlažie
1
Počet podlaží
2
Dispozícia
3+kk
Plocha
142 m2
Úžitková plocha
99 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Obchod
1 km
Lekár
310 m
Kaviareň
1 km
Reštaurácia
360 m
Bar
270 m
Škola/škôlka
930 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00