Luxusná vila so strešnou terasou a bazénom len 190 metrov od mora vo Vodiciach, Srima

Vodice Srima, Chorvátsko – ID 14684
629,000 €
Plocha 350 m2
Dispozícia 4+kk
More 190 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj modernú a luxusne zariadenú vilu s bazénom a strešnou terasou, ktorá sa nachádza v pokojnej časti Srima, neďaleko mesta Vodice, len 190 metrov od krásneho pobrežia Jadranského mora.

Táto priestranná dvojpodlažná vila s úžitkovou plochou 188,68 m² ponúka prvotriedne zariadenie a vybavenie na pohodlné bývanie, kde bolo interiéru aj exteriéru venované maximálne súkromie a pozornosť detailom.

Vila sa rozprestiera na troch podlažiach: prízemie, prvé poschodie a strešná terasa.

Prízemie je navrhnuté ako spoločenská zóna s priestrannou obývacou izbou, kuchyňou a jedálňou, z ktorej sa vychádza na krytú terasu s bazénom. Záhrada s rozlohou 153 m² ponúka dostatok priestoru na oddych a letné stretnutia s rodinou alebo priateľmi. Na prízemí sa nachádza aj praktická komora, toaleta a vstupná hala.

Na prvom poschodí sa nachádzajú tri pohodlné spálne a dve moderné kúpeľne. Vrcholom tejto vily je strešná terasa s rozlohou 60,27 m², vybavená letnou kuchyňou, špajzou a vírivkou, ktorá ponúka nádherný výhľad na more a okolitú krajinu.

Tento dom bol postavený z najkvalitnejších materiálov a v súlade s najnovšími stavebnými normami. K vybaveniu patria bezpečnostné dvere, ALU výťah a posuvné steny s elektricky ovládanými žalúziami, siete proti hmyzu, sklenené zábradlie, elektrické podlahové kúrenie v kúpeľniach, kuchyni, obývacej izbe a jedálni, klimatizácia a TV/SAT pripojenie vo všetkých miestnostiach. Teplú vodu zabezpečuje bojler a zavedená je aj infraštruktúra pre kamerový systém s dvoma vonkajšími kamerami. K exteriéru domu patrí bazén s rozmermi 6,4 x 3,7 m, pokrytý kvalitnou keramickou dlažbou a vybavený podvodným osvetlením, ktorý poskytuje dokonalú oázu pre letné dni.

Vlastníctvo nehnuteľnosti na pláži v Chorvátsku prináša jedinečné výhody - nielenže máte prístup ku krásnym plážam a krištáľovo čistému moru, ale investujete aj do stabilnej a atraktívnej oblasti s vysokým výnosom. Nehnuteľnosti v lokalitách, ako sú Vodice, sú čoraz žiadanejšie na trvalé bývanie aj ako investícia na dovolenkové účely. Pre milovníkov vodných športov je tu široká ponuka aktivít, ako je plachtenie, potápanie a paddleboarding. Obľúbené sú aj výlety loďou, ktoré umožňujú preskúmať pobrežie a okolité ostrovy.

Vodice sú živé a obľúbené turistické mesto s bohatou infraštruktúrou. Leží 12 km od historického mesta Šibenik a je ľahko dostupné po ceste aj letecky. Medzinárodné letisko Split je vzdialené približne 70 km a letisko Zadar približne 60 km, čo umožňuje pohodlné cestovanie z Českej republiky. Vodice sa môžu pochváliť dlhou plážovou promenádou s oceňovanou plážou Plava Plaža, ktorá bola ocenená prestížnou Modrou vlajkou za čistotu a kvalitu mora. Promenádu lemujú borovicové lesy a ponúka množstvo reštaurácií, barov a kaviarní. V lete sa tu konajú rôzne kultúrne a spoločenské podujatia, vďaka ktorým sú Vodice jedným z najobľúbenejších letovísk na chorvátskom pobreží.

Chorvátsko je destinácia, ktorá láka svojimi prírodnými krásami, čistým morom a bohatou históriou. Ponúka nespočetné možnosti na rekreáciu, šport a poznávanie kultúrnych pamiatok. Okrem nádherných pláží a malebných zátok sa v Chorvátsku nachádza niekoľko národných parkov, napríklad Národný park Krka a Plitvické jazerá, ktoré patria medzi najväčšie prírodné skvosty v Európe. Vďaka svojej dostupnosti, pohostinnosti a bezpečnému prostrediu je Chorvátsko jedným z najlepších miest na kúpu nehnuteľnosti pri mori.

Mojenemovitostumore sa špecializuje na predaj luxusných nehnuteľností v pobrežných oblastiach Chorvátska. Ponúkame širokú škálu víl, apartmánov a domov s výhľadom na more, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších klientov. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam a dôkladným znalostiam realitného trhu vám poskytneme kompletný servis od úvodnej konzultácie až po konečný prevod vlastníctva. Naším cieľom je splniť vašu predstavu o ideálnej nehnuteľnosti na pláži a zabezpečiť vám bezproblémovú a bezpečnú kúpu.

Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií o tejto krásnej vile vo Vodiciach alebo pre vyhľadávanie ďalších nehnuteľností v Chorvátsku. Pomôžeme vám nájsť váš vysnívaný domov pri mori a poskytneme vám profesionálnu podporu na každom kroku pri kúpe.

Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Plocha
350 m2
Pozemok
200 m2
Úžitková plocha
188.68 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
60 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00