Atraktívny južne orientovaný apartmán s výhľadom na more a hory v Isla Plana, Murcia, Španielsko

Isla Plana, Španielsko – ID 14706
159,995 €
Plocha 55 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/1
More 290 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Tento krásny nízkoúdržbový apartmán s 2 spálňami a 1 kúpeľňou sa nachádza v žiadanej prímorskej lokalite Mojon Hills Resort, len pár minút od pláže Isla Plana a zálivu Mazarrón.

Nehnuteľnosť je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlie, relaxáciu a nádherné výhľady na more a hory v pokojnom prostredí.

Apartmán je plne vybavený a pripravený na okamžité nasťahovanie, vrátane prideleného podzemného parkovacieho miesta a prístupu k bazénu v uzavretom komplexe.

Tento južne orientovaný apartmán ponúka panoramatické výhľady na more a hory vďaka svojim dvom priestranným terasám. Hlavná terasa s rozlohou 45 m² je prístupná priamo z obývacej izby a spálne a poskytuje dostatok súkromia pre odpočinok. Terasa je vybavená zaťahovacou markízou, vonkajšou sprchou a poskytuje ideálne miesto pre vonkajšie posedenie s výhľadom na záliv Mazarrón. Vďaka orientácii na juh si tu môžete vychutnávať slnko po celý deň.

Vstup do apartmánu vedie cez priestrannú zadnú terasu, ktorá ponúka nádherný výhľad na okolité hory a prírodu. Bezpečnostné dvere vás zavedú do otvorenej obývacej izby spojenej s jedálenským kútom. Odtiaľ vedú francúzske dvere priamo na hlavnú terasu s výhľadom na more, čo dodáva priestoru svetlosť a vzdušnosť.

Kuchyňa je moderne zariadená a vybavená dostatočným úložným priestorom a spotrebičmi, vrátane varnej dosky, rúry, chladničky a umývačky. Kuchyňa je prepojená s terasou cez sklenené dvere, čo umožňuje ľahký prístup pre vonkajšie stolovanie.

Obe spálne sú vybavené vstavanými skriňami a klimatizáciou. Hlavná spálňa má vlastný vstup na terasu s výhľadom na more, čo z nej robí ideálne miesto na rannú kávu s výhľadom na východ slnka. Kúpeľňa je moderne zariadená a vybavená sprchovacím kútom so sklenenou zástenou.

Tento apartmán ponúka kompletný komfort, ktorý spĺňa všetky požiadavky na kvalitné bývanie v prímorskej oblasti. Súčasťou je aj pridelené podzemné parkovacie miesto, dvojito presklené okná a centrálny klimatizačný systém, ktorý zaisťuje príjemné teploty po celý rok.

Isla Plana je malebná prímorská dedina ležiaca medzi historickým mestom Cartagena a turisticky atraktívnym zálivom Mazarrón. Táto oblasť je známa svojimi prírodnými plážami a zátokami, ktoré ponúkajú krištáľovo čistú vodu a pokojné prostredie na kúpanie, potápanie a vodné športy. Isla Plana je tiež vyhľadávaná pre svoje termálne kúpele "Marrana", ktoré sú miestom kultúrneho významu.

Mazarrón sa môže pochváliť viac ako 35 kilometrami pobrežia s nádhernými plážami, z ktorých mnohé získali ocenenie Modrej vlajky za svoju čistotu a kvalitu služieb. Medzi najznámejšie pláže patria Playa de Bahia, Playa de Bolnuevo, Playa del Castellar, Playa Nares a Playa de Rihuete, ktoré sú certifikované prestížnou značkou kvality Q pre turistické destinácie.

Rezort Mojon Hills sa nachádza len niekoľko minút od pláže Isla Plana a ponúka jednoduchý prístup k ďalším plážam v oblasti zálivu Mazarrón. Letisko Corvera (Murcia) je vzdialené približne 40 minút jazdy autom a medzinárodné letisko Alicante je dosiahnuteľné za približne 90 minút. Táto strategická poloha poskytuje rýchle spojenie do hlavných miest v regióne a tiež ľahký prístup k nákupným a zábavným možnostiam.

V blízkom okolí nájdete mnoho reštaurácií, barov a kaviarní, kde si môžete vychutnať čerstvé morské plody a tradičné španielske pokrmy. Isla Plana a Mazarrón sú skvelými destináciami pre milovníkov gastronómie, ktorí ocenia širokú ponuku jedál a priateľskú atmosféru miestnych podnikov.

Naša spoločnosť Mojenemovitostumore.cz sa špecializuje na predaj nehnuteľností v atraktívnych prímorských lokalitách v Španielsku. Ponúkame kompletnú podporu pri kúpe nehnuteľnosti, vrátane právneho a administratívneho poradenstva, aby sme zaistili bezproblémový priebeh celého procesu. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam na španielskom trhu vám pomôžeme nájsť ideálnu nehnuteľnosť, ktorá splní vaše požiadavky a očakávania.

Kontaktujte nás a dohodnite si osobnú prehliadku tohto jedinečného apartmánu s výhľadom na more v exkluzívnom rezorte Mojon Hills. Tešíme sa, že vám pomôžeme realizovať váš sen o vlastnom bývaní pri mori!

Podlažie
1
Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
55 m2
Úžitková plocha
52 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00