Stavebný pozemok v pokojnej lokalite v Privlači,

Privlaka, Chorvátsko – ID 12743
159,000 €
Plocha 1249 m2
More 500 m
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj stavebný pozemok v krásnej a tichej lokalite v Privlači pri Zadare. Pozemok má rozlohu 1249 m² a nachádza sa len 500 metrov od mora a 1,3 km od centra Privlaku.

Elektrická a vodovodná prípojka sú k dispozícii priamo na pozemku. Prístupová cesta je verejná a asfaltová, čo zabezpečuje pohodlný prístup.

Pripravili sme analýzu pozemku od autorizovaného architekta, ktorá obsahuje presné informácie o možnostiach výstavby. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte.

Privlaka je malé rybárske a turistické mestečko vzdialené len 15 minút jazdy od mesta Zadar, ktoré sa nachádza na rozľahlom piesočnatom polostrove medzi kráľovským mestom Nin a ostrovom Vir. Čisté more a dlhé plytké piesočnaté zátoky sú ako stvorené na úplný relax. Miesto ponúka všetky potrebné zariadenia pre príjemný a kvalitný život: obchody, reštaurácie, poštu, kliniku. Milovníci športu a rekreácie, ktorí si chcú vyskúšať plachtenie alebo surfovanie, nájdu svoj kúsok raja v okolitých osadách. Nájdete tu všetko, čo potrebujete na pokojnú a pohodovú rodinnú dovolenku v stredomorskom štýle.

Plocha
1249 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00