Stavebný pozemok s výhľadom na more, Šegotići, Istria

Šegotići, Chorvátsko – ID 14559
145,000 €
Plocha 900 m2
More 1 500 m
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj stavebný pozemok o rozlohe 900 m² v obci Šegotići na Istrii.

Pozemok sa nachádza v tichej lokalite s krásnym výhľadom na more a je pripravený na okamžitú výstavbu. Na pozemku sa už nachádza elektrina a voda, čo znamená, že môžete okamžite začať realizovať svoje stavebné plány.

Tento pozemok je skvelou voľbou pre tých, ktorí plánujú výstavbu rodinného domu, vily alebo rekreačného objektu v krásnom stredomorskom prostredí.

Pozemok v Šegotići ponúka dokonalú kombináciu pokoja, prírody a blízkosti mora. Získate prístup k olivovým hájom, viniciam a krásnym plážam, ktoré sú typické pre Istriu. Stavebný pozemok je už pripravený na výstavbu, čo vám ušetrí čas a náklady. Blízkosť infraštruktúry, dostupnosť inžinierskych sietí a pokojná atmosféra robia z tohto miesta ideálnu lokalitu na bývanie a rekreáciu.

Šegotići je malebná istrijská dedinka, známa svojím tradičným stredomorským životným štýlom a krásnou prírodou. Obec sa nachádza v blízkosti mesta Pula, čo zaručuje ľahký prístup ku všetkým potrebným službám vrátane obchodov, reštaurácií a kultúrnych zariadení. Táto lokalita je ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokojné prostredie a zároveň chcú byť blízko väčších miest a pláží.

Istria je obľúbenou destináciou pre svoje historické pamiatky, olivové háje a malebné dedinky. Táto oblasť je známa svojimi krásnymi plážami, čistým morom a širokou ponukou športových a turistických aktivít. Chorvátsko ponúka vynikajúce podmienky na investovanie do nehnuteľností, či už hľadáte druhý domov, investičnú príležitosť alebo rekreačnú nehnuteľnosť.

Prečo nakupovať od Mojenemovitostumore: nákup nehnuteľnosti. Pomôžeme vám s právnym servisom, prevodom vlastníctva a vybavíme všetky potrebné dokumenty. Máme širokú ponuku stavebných pozemkov, víl a apartmánov v Chorvátsku a radi vám pomôžeme nájsť nehnuteľnosť, ktorá spĺňa všetky vaše požiadavky. Vďaka našim skúsenostiam v oblasti nehnuteľností zabezpečíme hladký a bezproblémový proces kúpy.

Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií a dohodnutie obhliadky!

Výhľad na more
Áno
Plocha
900 m2
Obchod
8 km
Lekár
5 km
Kaviareň
3 km
Reštaurácia
1 km
Bar
4 km
Škola/škôlka
3 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00