Rodinný dom na predaj na ostrove Vir - ideálny na rekreáciu a bývanie

Vir, Chorvátsko – ID 14558
205,000 €
Plocha 150 m2
Dispozícia 4+kk
More 300 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj rodinný dom vo výbornom stave na ostrove Vir v oblasti Zadaru.

Tento dvojpodlažný dom s úžitkovou plochou 92 m² sa nachádza v pokojnej časti obce a poskytuje všetko, čo potrebujete na pohodlné bývanie alebo dovolenkový pobyt.

Dom pozostáva zo štyroch izieb, modernej kuchyne, ktorá je prepojená s obývacou izbou, a vonkajšej terasy so záhradou s rozlohou 50 m², ktorá je ideálna na relaxáciu a grilovanie. More je vzdialené len 300 metrov, čo z domu robí ideálnu nehnuteľnosť pre milovníkov prímorského života.

Na prízemí nájdete priestrannú obývaciu izbu s kuchynským kútom a prístupom na terasu. Na poschodí sa nachádzajú tri spálne, z ktorých jedna je vybavená balkónom s výhľadom na more. Dom bol zrekonštruovaný v roku 2015, takže je pripravený na okamžité užívanie. K domu patrí aj garáž, parkovacie miesto a pivnica na uskladnenie sezónnych vecí. Príjazdová cesta je asfaltová a k dispozícii sú všetky inžinierske siete.

Kúpa nehnuteľnosti na ostrove Vir prináša množstvo výhod. Vir je známy svojou krásnou prírodou, krištáľovo čistým morom a dlhými plážami, ktoré sú ideálne na kúpanie, opaľovanie alebo vodné športy. Dom sa nachádza len 300 metrov od mora, čo umožňuje ľahký prístup na pláže, kde môžete relaxovať a užívať si prímorský život. Okrem toho ostrov s rozvinutou infraštruktúrou a blízkosťou mesta Zadar ponúka pokojné prostredie a výbornú dostupnosť všetkých služieb.

Vir, ktorý je súčasťou zadarského regiónu, je jednou z najobľúbenejších turistických destinácií v Chorvátsku. Miestne pláže s krištáľovo čistým morom a stredomorským podnebím každoročne prilákajú tisíce turistov. Mesto je vhodné na trvalé bývanie aj na rekreačné využitie. Blízkosť Zadaru umožňuje ľahký prístup ku kultúrnym a historickým pamiatkam, nákupným centrám a reštauráciám, kde môžete ochutnať miestne špeciality. Vir má dobré spojenie s ostatnými časťami Chorvátska vďaka blízkosti diaľnice a letiska Zadar.

Chorvátsko je ideálnou destináciou pre investície do nehnuteľností vďaka svojej krásnej prírode, bohatej histórii a stabilnému trhu s nehnuteľnosťami. Krajina ponúka širokú škálu aktivít vrátane vodných športov, turistiky a cyklistiky. Oblasti ako Zadar, Vir a okolité ostrovy sú obľúbené u turistov aj u tých, ktorí hľadajú druhý domov pri mori. Investícia do nehnuteľnosti v Chorvátsku vám prinesie dlhodobú návratnosť, či už na vlastnú rekreáciu alebo na účely prenájmu pre turistov.

Naša realitná kancelária vám poskytne kompletný servis pri kúpe nehnuteľnosti v Chorvátsku. Špecializujeme sa na nehnuteľnosti pri pláži a máme široký výber apartmánov, víl a domov. S našimi odbornými poradcami vám pomôžeme nájsť nehnuteľnosť, ktorá splní všetky vaše očakávania. Poskytujeme právny servis, prevod vlastníctva a všetky potrebné služby, aby bol celý proces kúpy hladký a bezproblémový.

Hľadáte nehnuteľnosť v Chorvátsku? Kontaktujte nás a my vám pomôžeme nájsť váš vysnívaný domov alebo investičnú príležitosť.

Počet podlaží
2
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
150 m2
Pozemok
100 m2
Úžitková plocha
92 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Zastavaná plocha
50 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Obchod
390 m
Lekár
3 km
Kaviareň
20 m
Reštaurácia
140 m
Bar
200 m
Škola/škôlka
3 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00