Priestranný dom s 3 spálňami a spoločným bazénom

Camposol, Španielsko – ID 13121
129,995 €
Plocha 55 m2
Dispozícia 3+kk
More 15 000 m
Stav K nastěhovanie

Ponúkame vám možnosť kúpiť dom v štýle Clasico so spoločným bazénom v pokojnej oblasti Camposol Golf Development. Táto nehnuteľnosť má dve spálne a dve kúpeľne. Predná terasa a bočná záhrada poskytujú dostatok priestoru na vonkajšie posedenie a relaxáciu. Súčasťou domu je strešné solárium s nádherným výhľadom, ideálne na celodenný relax.

Vnútri nájdete plynové ústredné kúrenie, ktoré zabezpečuje príjemnú klímu počas chladnejších mesiacov. Boli nainštalované modernizované okná a bezpečnostné dvere spolu s mrežami a sieťkami proti muchám. Nehnuteľnosť je nezariadená. Klimatizácia a stropné ventilátory prispievajú k pohodliu počas teplých letných dní.

Pod domom sa nachádza upravený suterén s veľkým potenciálom na ďalšie využitie. K dispozícii je aj parkovisko. Nehnuteľnosť je orientovaná na juhozápad, čo zabezpečuje dostatok slnečného svetla počas celého dňa.

Výhodou nehnuteľnosti je rohový pozemok a tichá oblasť v čoraz obľúbenejšej rezidenčnej štvrti Camposol Golf Development. Táto zástavba sa nachádza v prírodnom, širokom údolí, obklopená rôznymi pohoriami a krásnou otvorenou, zvlnenou krajinou. Camposol ponúka dve nákupné centrá s množstvom supermarketov, obchodov, veterinárov, optikov, kaderníkov, zubárov, bánk, pošty, barov a reštaurácií vrátane indickej, čínskej, španielskej, anglickej, talianskej a bulharskej kuchyne. Nachádza sa tu aj zdravotné stredisko, lekáreň a komunitné centrum a samozrejme 18-jamkové golfové ihrisko a klubovňa, kde sa konajú spoločenské podujatia a hrá živá hudba.

Camposol sa nachádza len 15 minút jazdy autom od krásnych stredomorských pláží a prístavu Puerto de Mazarrón, 30 minút od letiska Corvera (Murcia) a hodinu od Alicante. Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť za veľmi rozumnú cenu. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať.

Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Plocha
55 m2
Pozemok
120 m2
Úžitková plocha
55 m2
Terasa
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
55 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00