Na predaj plne vybavený byt v pokojnej časti Crkvenice, ideálny na prenájom

Crikvenica, Chorvátsko – ID 14533
185,000 €
Plocha 35 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/3
More 400 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 925 €
Ročný výnos: 6.0%

Ponúkame na predaj apartmán s 3 hviezdičkami v pokojnej časti malebného mestečka Crikvenica. Tento byt sa nachádza na druhom poschodí malého bytového domu, ktorý prešiel rekonštrukciou vrátane novej fasády. Poloha bytu zaručuje pohodlné a pokojné bývanie, ideálne na trvalé bývanie aj na investíciu do prenájmu.

Byt s rozlohou 35 m² ponúka praktickú dispozíciu, ktorá zahŕňa chodbu, spálňu, kúpeľňu, kuchyňu a obývaciu izbu s prístupom na priestranný balkón. Balkón poskytuje krásny a otvorený výhľad na more, ideálny na relaxáciu a oddych.

K bytu patrí aj parkovacie miesto a komora, čo zvyšuje jeho praktickosť a komfort pre budúceho majiteľa.

Crikvenica je jedným z najobľúbenejších letovísk na chorvátskom pobreží vďaka krásnym plážam, čistému moru a širokej ponuke služieb a aktivít. Je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie v blízkosti mora, ale zároveň chcú mať všetky potrebné služby na dosah.

Tento apartmán predstavuje skvelú investičnú príležitosť alebo možnosť pohodlného bývania v krásnej lokalite. Ak máte záujem o viac informácií alebo si chcete dohodnúť obhliadku, neváhajte nás kontaktovať.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
35 m2
Úžitková plocha
34 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00