Na predaj dom s piatimi apartmánmi a nádherným výhľadom na more na Pagu

Pag, Pag, Chorvátsko – ID 14543
375,000 €
Plocha 420 m2
Dispozícia iný
More 250 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj dom s celkovou čistou plochou 246,86 m², ktorý sa nachádza v malebnom mestečku Pag na rovnomennom ostrove. Tento dom je ideálny pre tých, ktorí hľadajú investičnú nehnuteľnosť, v ktorej sa spája pohodlie, elegancia a predovšetkým krásny výhľad na Jadranské more a okolité prírodné krásy.

Dom sa nachádza len 250 metrov od pobrežia, čo poskytuje jedinečnú príležitosť na oddych pri mori.

Dom sa rozprestiera na pozemku s rozlohou 326 m² a každý apartmán má vlastný samostatný vchod, čo zaručuje maximálne súkromie. Dom je plne vybavený a pripravený na okamžitý prenájom alebo užívanie. Infraštruktúra je kompletná vrátane vody, elektriny a kanalizácie.

Dom je plne kategorizovaný, čo znamená, že nový majiteľ získa už zavedené podnikanie v cestovnom ruchu. Súčasný majiteľ prenajíma apartmány už viac ako 11 rokov a dom má právoplatné rozhodnutie o štatúte nehnuteľnosti. Okrem toho je tu možnosť rozšírenia domu o ďalších 140 m2 čistej plochy, čo by mohlo zvýšiť príjem z prenájmu až na 40 000 EUR za sezónu. Vďaka svojej polohe a vybaveniu je dom pripravený generovať stabilný príjem v sezóne aj počas zimných mesiacov.

Dispozícia domu:

Prízemie:

Apartmán 4: 42,36 m² - štúdio s kúpeľňou a terasou.

Apartmán 5: 82,26 m² - štúdio s možnosťou prestavby, terasa

Úložný priestor: 2 m²

Apartmán 2: 39,15 m² - 1 spálňa, obývacia izba s kuchyňou, terasy

Apartmán 3: 38,64 m² - 1 spálňa, obývacia izba s kuchyňou, terasa

Apartmán 1: 44,45 m² - 2 spálne, obývacia izba s kuchyňou, terasy

Dom je plne vybavený a ponúka celkovú kapacitu pre 22 osôb. Ceny prenájmu sa pohybujú od 75 € do 100 € za noc v závislosti od veľkosti apartmánu.

Pag je krásne mesto známe svojou historickou architektúrou, krásou krajiny a čistými plážami. Je obľúbenou turistickou destináciou, ktorá návštevníkom ponúka nielen oddych, ale aj bohaté kultúrne zážitky. Vďaka svojej výhodnej polohe sa Pag ľahko zaradí na zoznam najlepších miest na investovanie do nehnuteľnosti pri mori.

Chorvátsko je atraktívnou destináciou pre investície do nehnuteľností vďaka stabilnému cestovnému ruchu a krásnemu pobrežiu. Chorvátsko ponúka jedinečné príležitosti pre tých, ktorí hľadajú nielen oddych pri mori, ale aj stabilný príjem z prenájmu nehnuteľností pre turistov. Pag so svojimi plážami a prístavom je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú luxusnú nehnuteľnosť pri pláži s vynikajúcim potenciálom rastu.

Vďaka našim bohatým skúsenostiam v oblasti nehnuteľností v Chorvátsku ponúkame kompletný servis pri kúpe nehnuteľnosti pri mori. Naša ponuka zahŕňa apartmány, vily a domy v rôznych cenových kategóriách a lokalitách. Na základe vašich požiadaviek vám pomôžeme nájsť tú správnu nehnuteľnosť podľa vašich potrieb.

Ak máte záujem o tento dom alebo hľadáte inú nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať.

Počet podlaží
3
Dispozícia
iný
Výhľad na more
Áno
Plocha
420 m2
Pozemok
326 m2
Úžitková plocha
179 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Zastavaná plocha
100 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Obchod
1 km
Lekár
1 km
Kaviareň
490 m
Reštaurácia
230 m
Bar
480 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00