Moderný dvojizbový apartmán s výhľadom na more v novostavbe, Privlaka

Privlaka, Chorvátsko – ID 13783
176,000 €
Plocha 48 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/3
More 120 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj moderný dvojizbový byt, ktorý sa nachádza na 1. poschodí novostavby. Tento byt sa nachádza vo vile, ktorá obsahuje celkovo osem bytových jednotiek a ponúka krásny výhľad na more.

Byt má praktickú dispozíciu izieb, ktorá zahŕňa predsieň, kúpeľňu, spálňu, kuchyňu s jedálenským kútom a obývaciu izbu, z ktorej je prístup na lodžiu. Čistá úžitková plocha týchto miestností je 46,02 m². K bytu patrí parkovacie miesto pred budovou. Celková čistá plocha bytu vrátane všetkého príslušenstva je 48,52 m².

Objekt sa nachádza len 120 m od mora a 2 km od centra mesta Privlaka.

Budova je postavená z tepelnoizolačných tehlových blokov s 10 cm hrubou tepelnoizolačnou fasádou. Podlahu tvorí dlažba. Okná sú vyrobené z PVC materiálu s elektrickými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. V spálni a obývacej izbe je nainštalovaná klimatizácia. Okrem toho je v celom byte elektrické podlahové kúrenie. Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné a protipožiarne. Očakáva sa, že byt získa energetický certifikát triedy A.

Ak máte záujem o tento byt alebo hľadáte nehnuteľnosť, ktorá by vyhovovala vašim špecifickým požiadavkám, neváhajte nás kontaktovať. Sme pripravení pomôcť vám nájsť ideálne bývanie alebo investičnú príležitosť v tejto oblasti, ktorá bude spĺňať všetky vaše potreby a želania.

Privlaka je krásne rybárske a turistické mestečko vzdialené len 15 minút jazdy autom od historického mesta Zadar. Nachádza sa na priestrannom piesočnom polostrove medzi kráľovským mestom Nin a ostrovom Vir.

Privlaka je ideálnym miestom na oddych vďaka čistému moru a dlhým plytkým piesočnatým zálivom. Mesto ponúka všetky potrebné služby pre pohodlný a kvalitný život, vrátane obchodov, reštaurácií, pošty a zdravotného strediska. Na svoje si tu prídu aj milovníci športu a rekreácie, ktorí sa chcú venovať plachteniu alebo surfovaniu.

Privlaka je ideálnym miestom pre pokojnú a pohodovú rodinnú dovolenku v stredomorskom štýle.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
48 m2
Úžitková plocha
46.02 m2
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00