Luxusný apartmán s 3 spálňami v modernom rezidenčnom komplexe v blízkosti golfového ihriska.

Villamartin, Španielsko – ID 13758
222,000 €
Plocha 72 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/4
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám jedinečnú príležitosť na kúpu nového 3-izbového bytu v žiadanej oblasti Costa Blanca, konkrétne v meste Villamartin v Španielsku. Tento svetlý a priestranný byt sa nachádza na 2. poschodí s celkovou podlahovou plochou 72,95 m² a úžitkovou plochou 62 m². Jeho súčasťou je aj balkón s rozlohou 11,9 m², ktorý je ideálny na relaxáciu a vychutnávanie krásnych stredomorských večerov.

Byt je v súkromnom vlastníctve a nachádza sa v budove s celkovo štyrmi poschodiami. K dispozícii je parkovacie miesto a byt bude dokončený v roku 2024. V súčasnosti je vo fáze hrubej stavby, ktorá ponúka možnosť menších úprav podľa vašich potrieb.

V okolí je dobrá občianska vybavenosť vrátane škôl, škôlok, zdravotníckych zariadení, pošty a supermarketov. Dopravná dostupnosť je veľmi dobrá, v blízkosti je k dispozícii verejná doprava, autobusová zastávka a dostupné cesty.

Milovníci aktívneho trávenia voľného času ocenia možnosti kúpania a golfu, ktoré táto oblasť ponúka. Villamartin je tiež známy svojimi golfovými ihriskami a priaznivou klímou počas celého roka.

Dôležité informácie:

- Kupujúci neplatí províziu

- Poskytujeme popredajný servis na mieste

Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky tejto zaujímavej nehnuteľnosti. Sme pripravení pomôcť vám s celým procesom kúpy a následnej starostlivosti o vašu novú nehnuteľnosť v Španielsku.

Villamartin je jednou z najexkluzívnejších rezidenčných oblastí na juhu pobrežia Costa Blanca, ktorá v sebe spája skvelé podnebie, čaro prírody a luxusný životný štýl. Táto oblasť ponúka bohaté možnosti pre milovníkov golfu, zatiaľ čo blízkosť pláží a kultúrnych pamiatok zaručuje nekonečné možnosti zábavy a oddychu. Skvelá poloha Villamartinu umožňuje ľahký prístup k širokej škále služieb a obchodov, čo zaručuje pohodlie a komfort v každodennom živote.

Podlažie
2
Počet podlaží
4
Dispozícia
3+kk
Plocha
72 m2
Úžitková plocha
62 m2
Balkón
11.9 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00