Luxusný apartmán s 3 spálňami v modernom rezidenčnom komplexe v blízkosti golfového ihriska.

Villamartin, Španielsko – ID 13757
228,000 €
Plocha 72 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/4
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Predstavujeme na predaj nádherný apartmán s 3 spálňami v exkluzívnej novostavbe v meste Villamartin, Costa Blanca, Španielsko. Tento apartmán s celkovou podlahovou plochou 72,95 m² a úžitkovou plochou 62 m² ponúka moderné a pohodlné bývanie, ktoré uspokojí aj tých najnáročnejších klientov. Apartmán je vo fáze hrubej stavby a jeho dokončenie je naplánované na rok 2024.

Nachádza sa na prvom poschodí z celkových štyroch podlaží a má priestranný balkón s rozlohou 11,9 m², ktorý je ideálnym miestom na relaxáciu a oddych. K bytu patrí parkovacie miesto, ktoré zabezpečí pohodlné parkovanie pre vás alebo vašich hostí.

Lokalita ponúka všetku občiansku vybavenosť, ako sú školy, škôlky, zdravotnícke zariadenia, pošta a supermarkety, ktoré sú na dosah. Poloha bytu je výborne dostupná vďaka dobrej sieti mestskej hromadnej dopravy, autobusových spojov a cestnej dopravy. Milovníci kúpania a golfu ocenia blízkosť pláží a golfových ihrísk.

Táto novostavba poskytuje výnimočnú príležitosť investovať do kvalitného bývania alebo rekreačnej nehnuteľnosti s celoročným využitím. Kupujúci neplatí žiadnu províziu a naša spoločnosť sa na mieste postará o všetky popredajné služby, aby bol váš nový domov pripravený presne podľa vašich predstáv.

Neváhajte a využite túto výnimočnú ponuku! Kontaktujte nás pre viac informácií a dohodnite si obhliadku ešte dnes.

Podlažie
1
Počet podlaží
4
Dispozícia
3+kk
Plocha
72 m2
Úžitková plocha
62 m2
Balkón
11.9 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00