Luxusná, vybavená a zariadená vila s bazénom a dvoma samostatnými apartmánmi v Bilici pri Šibeniku

Šibenik, Bilice, Chorvátsko – ID 14670
649,000 €
Plocha 238 m2
Dispozícia 6+1
More 400 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Táto exkluzívna vila sa nachádza v pokojnej časti Bilice, neďaleko centra Šibeniku, a je tak ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie v krásnom prírodnom prostredí, ale zároveň nechcú prísť o výhody mestského života. Vila spája moderný dizajn, pohodlie a eleganciu s prírodou a poskytuje dokonalé útočisko pred zhonom každodenného života.

Vila je novostavba, postavená na pozemku s rozlohou 448 m² a ponúka moderný dizajn s dôrazom na funkčnosť a estetiku. Rozkladá sa na troch podlažiach a ponúka dva samostatné apartmány, ktoré sa môžu predávať buď ako celok, alebo jednotlivo. Táto nehnuteľnosť je ideálna pre veľké rodiny aj investorov, ktorí hľadajú luxusné bývanie pri Jadranskom mori.

Na prízemí nájdete priestrannú obývaciu izbu s prístupom na terasu, modernú kuchyňu a jedálenský kút, ktorý vedie na terasu s elektricky ovládanou pergolou. Tu sa nachádza aj bazén s rozlohou 27 m², vybavený hydromasážnymi tryskami a funkciou elektrolýzy, ktorá zabezpečuje čistú vodu bez použitia chemikálií. K objektu patrí aj letná kuchyňa a vonkajšia sprcha s teplou vodou.

Každý apartmán vo vile je vybavený kvalitnými materiálmi a modernými technológiami vrátane podlahového vykurovania a chladenia, klimatizačných jednotiek Daikin, fotovoltaických panelov na výrobu energie a keramických obkladov značky "Florim". K dispozícii sú aj tri parkovacie miesta a celá budova je chránená bezpečnostnými prvkami, ako sú protipožiarne dvere a elektricky ovládané vonkajšie rolety.

Vlastníctvo nehnuteľnosti pri Jadranskom mori prináša nielen luxusný životný štýl, ale aj skvelú investičnú príležitosť. Nehnuteľnosti v Chorvátsku sú čoraz žiadanejšie vďaka rastúcemu cestovnému ruchu a stabilnému trhu s nehnuteľnosťami. Táto vila je navyše navrhnutá s ohľadom na úsporu energie a ekologickú udržateľnosť, čo z nej robí ideálnu investíciu do budúcnosti. Luxusné bývanie s bazénom a prístupom k vodným aktivitám, ako je jachting alebo potápanie, dodáva tejto nehnuteľnosti ďalšiu hodnotu.

Šibenik je historické mesto na pobreží Jadranského mora, známe svojou bohatou kultúrnou históriou a krásnou prírodou. Len 10 minút jazdy autom od Biliča sa nachádza centrum Šibeniku s kompletnou občianskou vybavenosťou - obchodmi, reštauráciami, kaviarňami a kultúrnymi pamiatkami vrátane slávnej katedrály svätého Jakuba, ktorá je zapísaná na zozname svetového dedičstva UNESCO.

Dopravné spojenie do Biliča je vynikajúce. Lokalita je ľahko dostupná po diaľnici a nachádza sa v blízkosti dvoch medzinárodných letísk - Split a Zadar (obe približne 50 km). Táto lokalita je ideálna pre tých, ktorí hľadajú luxusné rezidenčné bývanie, ako aj pre investorov, ktorí chcú nehnuteľnosť využívať na krátkodobý alebo dlhodobý prenájom.

Chorvátsko je obľúbenou turistickou destináciou známou svojím slnečným podnebím, čistým morom a bohatou históriou. Krajina ponúka nespočetné množstvo príležitostí na aktívnu a relaxačnú dovolenku. V blízkosti národného parku Krka, ktorý je známy svojimi vodopádmi a krásnymi scenériami, sa nachádza množstvo vodných športov a príležitostí na spoznávanie pobrežných krás. Pre milovníkov lodí a plachetníc je v oblasti niekoľko malých prístavov, kde môžete zakotviť svoju jachtu a naplno si vychutnať Jadranské more.

Mojenemovitostumore sa špecializuje na predaj luxusných nehnuteľností v Chorvátsku a iných pobrežných lokalitách. Ponúkame individuálny prístup, širokú ponuku nehnuteľností na pobreží a profesionálnu podporu počas celého procesu kúpy. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam na realitnom trhu vám pomôžeme nájsť nehnuteľnosť, ktorá spĺňa všetky vaše požiadavky. Či už hľadáte luxusnú vilu s bazénom, apartmán s výhľadom na more alebo investičnú príležitosť, sme tu pre vás.

Kontaktujte nás ešte dnes a nájdite si svoj nový domov v Chorvátsku

Počet podlaží
3
Dispozícia
6+1
Plocha
238 m2
Pozemok
448 m2
Úžitková plocha
230 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
100 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00