Krásna vila s 3 apartmánmi v Trogire, Seget Vranjica

Trogir, Seget, Chorvátsko – ID 14260
780,000 €
Plocha 800 m2
Dispozícia 6+kk
More 200 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 3900 €
Ročný výnos: 6.0%

Na predaj je exkluzívna vila v stredomorskom štýle, ktorá sa nachádza v bezprostrednej blízkosti mora v malebnom mestečku Seget Vranjica, neďaleko Trogiru. Táto nedávno zrekonštruovaná vila ponúka tri priestranné dvojizbové apartmány, ktoré sú plne vybavené novým neoklasicistickým nábytkom a modernými spotrebičmi, čo zaručuje pohodlie a štýl pre každodenný život a rekreáciu.

Každý apartmán pozostáva z priestrannej obývacej izby s kuchyňou a jedálenským kútom, spálne, kúpeľne a úložného priestoru.

Každý apartmán má vlastný balkón alebo terasu, odkiaľ si môžete vychutnať nádherný výhľad na okolitú morskú krajinu vrátane polostrova Vinišće, ostrova Čiovo a zálivu Marina.

Vila je obklopená sviežou zeleňou, olivovníkmi a rôznymi druhmi stredomorskej vegetácie, čo vytvára pokojnú a príjemnú atmosféru. Veľká upravená záhrada je rozdelená na niekoľko kaskádovitých terás vybavených ležadlami, vonkajšími sprchami, barom a grilom, čo z nej robí ideálne miesto na oddych a zábavu.

Na prízemí vily sa nachádza garáž a okrem nej sú k dispozícii ďalšie štyri parkovacie miesta. V záhrade je tiež možnosť vybudovať bazén a rozšíriť vilu o ďalšie poschodie, čo ponúka priestor na budúci rozvoj tejto nehnuteľnosti.

Ak vás táto nehnuteľnosť zaujala, ale hľadáte niečo iné, radi vám pomôžeme nájsť ideálny domov alebo investíciu v Chorvátsku. Ponúkame širokú škálu nehnuteľností, od luxusných víl a apartmánov až po stavebné pozemky a komerčné nehnuteľnosti. Kontaktujte nás s vašimi požiadavkami a spoločne nájdeme nehnuteľnosť, ktorá splní všetky vaše očakávania.

Seget Vranjica je malé, ale veľmi obľúbené turistické letovisko, ktoré sa nachádza na pobreží Jadranského mora, len niekoľko kilometrov od historického mesta Trogir, ktoré je zapísané na zozname svetového dedičstva UNESCO. Táto lokalita ponúka pokojné prostredie, ideálne na rodinnú dovolenku alebo trvalé bývanie, a zároveň výbornú dostupnosť všetkých dôležitých služieb a atrakcií.

Seget Vranjica sa môže pochváliť krásnymi plážami, krištáľovo čistým morom a malebným výhľadom na okolité ostrovy. Je ideálnym miestom pre milovníkov plachtenia, potápania a iných vodných športov. V blízkosti sa nachádza niekoľko kvalitných reštaurácií, kaviarní a obchodov a mesto Trogir s bohatou históriou a kultúrnymi pamiatkami je vzdialené len niekoľko minút jazdy autom.

Počet podlaží
3
Dispozícia
6+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
800 m2
Pozemok
704 m2
Úžitková plocha
165 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Zastavaná plocha
100 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00